| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Корбан разве единственный еврей у нас)?
Я читала еще в марте у одного чувака из Днепра, собирался это делать.
Ну, не знаю. Как там написано, или неправильно провели, или ждите.
Господи нужно делать все, есть легенда что Сталин приказал вокруг Москвы облететь с иконой Казанской Божьей Матери, главное чтобы эта сволочь путлерская сдохла
и еще,
про лендлиз, и про оружие, которого по мнению тутошних ыкспертов - "уже дали, больше чем просили"
Чому США не поспішають давати зброю Україні?
"США не поспішають надавати Україні зброю, оскільки чекають, що у Росії відбудеться “палацовий переворот”.
Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі 24 каналу.
За його словами, у США свій погляд та свій план на війну.
Головна їхня мета – не допустити розвал Росії.
Жданов переконаний, що Штати сподіваються на бунт політичної еліти та на повалення президента Володимира Путіна.
Після цього вони домовлятимуться з новою владою РФ.
“Як говорив один із західних аналітиків, ведмедю потрібно вирвати кігті і зуби, щоб він не кусався і не дряпався.
Але він повинен бути страшним і вміти гарчати”, – зазначив експерт.
Також Жданов додав, що у підрозділах ЗСУ вже достатньо людей, а ось відповідної зброї та бронетехніки не вистачає.
На його думку, Україна вже давно сформувала б додаткові бригади для посилення своїх позицій на фронті, але без достатньої кількості зброї це неможливо."
--
если кратко, оружие есть, но нам его не дают - и будут тянуть резину до последнего
по разным причинам,
самое плохое в этом всем для нас то, что чем дольше будут задерживать, и затягивать эту войну, тем хуже для нас, для Украины
больше будет гибели наших воинов, мирных жителей, больше возникнет новых проблем, больше средств на восстановление, хотя бы на уровень довоенного
а еще, наверное самое худшее, как бы там нам не рассказывали-обещали
но войну закончим тогда, когда это порешают на западе, ну и соответственно на тех условиях, на которых они же и порешают
ибо в большей степени все зависит от количества, качества и сроков поставок необходимого оружия и техники..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Жданова недавно прикупили в позитивные блоггеры банковой
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
по гептилу -- читали того же Корбана? пишет -- нет его
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ну да, ну да..))
Табах - он же прокремлевский, Жданов - пробанковский..
а Швец тогда кто..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks