| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Mykhailo Lysenko
6 хв ·
В результате ракетной атаки на город Днепр, некоторое время могут иметь место перебои с поставкой воды.
Полные ванны водой набирать не надо.
Мы уже работаем.
https://www.facebook.com/permalink.p...160915&__cft__[0]=AZVjhjLi5noj-O_vehJThnpKEz4pCXJg7vTrcRlGzIKX94Ex4M8_Zr_g8zZ-ljp2X9gAJDS-Cy8qbE1EdL5_mena1uOo3Rl5sefS4sUiqE8lmOWBy6zIlyYd5N KwFHkjf3Y&__tn__=%2CO%2CP-R
продовження про "там є і хороші руські" та сьогоднішні прильоти
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
на одном из видео - "просто *изда, четыре ракеты.."
что, действительно было 4 прилета?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а стосовно сирени - це он до Ustas77, та таким як він.
він же тут 4 доби всім доказував, що постійна сирена не потрібна, бо у літніх людей серце.
влада прислухалась до таких дурних побажань.
тепер маємо те, що маємо.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
В тому чаті хороших руських точно нема. Може й вообще руських нема
А тим нормальним людям, які в рашці були і які не агресивні по натурі і не страждають міжнац. ненавистю, і пуйла в попу не цілують - не позаздриш тепер. Були в меншості і раніше, коли ще можна було проявити свою волю. А зараз платять за свою "аполитичность"... І мають не висовуватись де попало. Толку з цього все рівно не буде зараз.
Ты правда не понимаешь или прикидываешься. Я вот, к примеру, тупо не слышал те несколько секунд, которые сирена повыла.
И многие другие люди, подозреваю, тоже не услышали. Надо же, оказывается пофиг война, прислушались таки к мнению долдонов, которым громко.
ПыСы
Может сегодняшний прилёт покажет, что альтернативных слушать не всегда обязательно. Что безопасность превыше чьей то прихоти.
А у вас есть квадрат диаметром 16 или 18?
Давайте говорити щиро - і у наших батьків, і у наших прабатьків. Наша ситуація склалася не за 5-10 останніх років, а за 50-100 мінімум. І в мирні часи ми чогось думали, що і воровская романтика, і корупція, і кумовство з кремлем, і ве таке інше якось само рассосётся. А фіг, старі пердуни вирішили вмирати не спокійно ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks