Допис від
Vozar
Спартц vs шурнашлюхи УП
Вчера.
– Чи правильно я вас розумію, що ця зброя могла піти не на фронт, а в якісь інші держави?
– Ми не знаємо, але може, можливо! Можливо, і в цьому проблема. Вона може бути в Сирії, вона може опинитися в Росії.
– Ви зараз серйозно це кажете?
– Я не можу сказати, чи це серйозно, чи ні, тому що це серйозна проблема. Коли ми не знаємо, то ми не знаємо! Ми даємо вашій країні озброєння на мільярди доларів і ми не знаємо, що відбувається з нею.
Але якщо через це Конгрес зараз встановить наглядові механізми на рівні самого Конгресу – то це буде така бюрократія, що буде дуже поганою для перебігу війни.
Тому ми запропонували вам ідею, як це робити, щоб не створювати зайвої бюрократії, а постачання йшло на фронт. Я не буду розкривати деталей цієї пропозиції, але ваш уряд її відхилив, і мені сказали, що це через пана Єрмака.
__________________________________________________ _____________
Сегодня :
Страны НАТО и ЕС настаивают на улучшении отслеживания оружия, поставляемого в Украину, в ответ на опасения, что преступные группировки контрабандистов вывозят его из страны на «черный рынок» Европы, пишет Financial Times.
__________________________________________________ ______________
Сегодня :
По словам Бонни Дениз Дженкинс, заместителя госсекретаря США по контролю над вооружениями и международной безопасности, возможность того, что американское оружие, отправленное в Украину, может попасть в чужие руки, является «среди множества соображений», учитывая «сложную ситуацию» в стране, пишет Financial Times.
«США очень серьезно относятся к нашей ответственности по защите технологий американского происхождения и предотвращению их утечки [в третьи страны] или незаконного распространения», — сказала Дженкинс журналистам в Брюсселе, добавив, что США «постоянно контактируют» с Киевом по этому вопросу.
(С)
ЗЫ Там же зебилы - давайте говорить про Викусю (с)
Bookmarks