Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 745 з 1230 ПершаПерша ... 245645695735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755795845 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 14 881 по 14 900.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я так розумію, що майже добу ресурс не працював, т.я. належить Ахметці, який згортає усю свою інформаційну діяльність.
    цікаво, як вдалося повернути роботу оГороду, й що з ним буде далі.
    а далі він здохне не будет Юстаса,Дайнерис и т.д и т.п

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    месть Ермака)))
    Или Виктории Спартц

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    месть Ермака)))
    вы из будущего? лучше расскажите когда закончится война)))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я так розумію, що майже добу ресурс не працював, т.я. належить Ахметці, який згортає усю свою інформаційну діяльність.
    цікаво, як вдалося повернути роботу оГороду, й що з ним буде далі.
    Зачем вам оГород, если есть единый зе-марафон? Привыкайте уже без вот этих излишеств)

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 098

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Спартц vs шурнашлюхи УП

Вчера.

– Чи правильно я вас розумію, що ця зброя могла піти не на фронт, а в якісь інші держави?

– Ми не знаємо, але може, можливо! Можливо, і в цьому проблема. Вона може бути в Сирії, вона може опинитися в Росії.

– Ви зараз серйозно це кажете?

– Я не можу сказати, чи це серйозно, чи ні, тому що це серйозна проблема. Коли ми не знаємо, то ми не знаємо! Ми даємо вашій країні озброєння на мільярди доларів і ми не знаємо, що відбувається з нею.

Але якщо через це Конгрес зараз встановить наглядові механізми на рівні самого Конгресу – то це буде така бюрократія, що буде дуже поганою для перебігу війни.

Тому ми запропонували вам ідею, як це робити, щоб не створювати зайвої бюрократії, а постачання йшло на фронт. Я не буду розкривати деталей цієї пропозиції, але ваш уряд її відхилив, і мені сказали, що це через пана Єрмака.

__________________________________________________ _____________

Сегодня :

Страны НАТО и ЕС настаивают на улучшении отслеживания оружия, поставляемого в Украину, в ответ на опасения, что преступные группировки контрабандистов вывозят его из страны на «черный рынок» Европы, пишет Financial Times.

__________________________________________________ ______________

Сегодня :

По словам Бонни Дениз Дженкинс, заместителя госсекретаря США по контролю над вооружениями и международной безопасности, возможность того, что американское оружие, отправленное в Украину, может попасть в чужие руки, является «среди множества соображений», учитывая «сложную ситуацию» в стране, пишет Financial Times.

«США очень серьезно относятся к нашей ответственности по защите технологий американского происхождения и предотвращению их утечки [в третьи страны] или незаконного распространения», — сказала Дженкинс журналистам в Брюсселе, добавив, что США «постоянно контактируют» с Киевом по этому вопросу.

(С)

ЗЫ Там же зебилы - давайте говорить про Викусю (с)
    Первоисточник https://www.state.gov/online-press-b...onal-security/

«So we are confident in the Ukrainian Government’s commitment to appropriately safeguard and account for U.S.-origin defense equipment.» (с)

Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 428

Типово

Про соловьева. И некоторых еще).
    Вечерний мудозвон:

https://youtu.be/vS5p4LuDASM

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 829

Типово

форум решил отдохнуть от срача ))

Дописів
    8 498

Типово

Працює! Фух!

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    25 906

Типово

месть Ермака)))

Дописів
    9 040

Типово

Так странно сообщения отображаются, у меня почему-то последним всегда отображается про "месть Ермака"))

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 721

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Працює! Фух!
    Поменяется собственник форума и он продолжит работать...Я так думаю...Ахметов по всей видимости прекратит работу всех своих СМИ...Убыточны они и не только они...
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    8 498

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Шо-то нигде инфы не нашла, есть ссыли?
    так, звісно

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220509_93414102

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1934...rnster-kabaeva

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Наверное сразу было неправильно время выставлено на форуме, поэтому 2 сегодняшних сообщения пошли с временным сдвигом + час

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 829

Типово

Україна розриває відносини з КНДР

А в нас шо були відносини з КНДР

Дописів
    9 040

Типово

так, звісно

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220509_93414102

але першим був телеграф
    А, та это два месяца назад вазюкали, а потом что-то заглохло.
    Вот про Лугано интересное, оно очень любит в Швейцарии поотдыхать, оказывается:

​​"путін у Лугано

- З’ясувалось, що мало українців знають про це, але в Лугано про це знає кожен водій таксі й кожен місцевий:

прямо тут знаходиться будинок путіна та його коханки чи так званої дружини Аліни Кабаєвої.

- У 2015 тут в Лугано вона народила йому двох близнючок-дочок, яким зараз 7 років.
    - Кабаєва жила тут у «приватному та дуже захищеному» шале на березі озера Лугано із 4 дітьми.
    - Загалом – Лугано має міцні і давні зв’язки з Путіним. Діти мають швейцарське громадянство.
    - Навіть у 2015 вже після анексії Криму це особливо не цікавило нікого. І лише зараз, після 24 лютого, це питання зрушило.*

Зараз швейцарська влада нам говорить, що з’ясували, що Кабаєвої у Швейцарії більше немає. Чесно, не впевнена, що це так

Будинок залишився".

(С) Альона Хрум

Дописів
    8 498

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    А, та это два месяца назад вазюкали, а потом что-то заглохло.
    Вот про Лугано интересное, оно очень любит в Швейцарии поотдыхать, оказывается:

​​"путін у Лугано

- З’ясувалось, що мало українців знають про це, але в Лугано про це знає кожен водій таксі й кожен місцевий:

прямо тут знаходиться будинок путіна та його коханки чи так званої дружини Аліни Кабаєвої.

- У 2015 тут в Лугано вона народила йому двох близнючок-дочок, яким зараз 7 років.
    - Кабаєва жила тут у «приватному та дуже захищеному» шале на березі озера Лугано із 4 дітьми.
    - Загалом – Лугано має міцні і давні зв’язки з Путіним. Діти мають швейцарське громадянство.
    - Навіть у 2015 вже після анексії Криму це особливо не цікавило нікого. І лише зараз, після 24 лютого, це питання зрушило.*

Зараз швейцарська влада нам говорить, що з’ясували, що Кабаєвої у Швейцарії більше немає. Чесно, не впевнена, що це так

Будинок залишився".

(С) Альона Хрум
    а... а я тоді пропустила..
    там же ж пишуть, що двоє синів має (не доньок) - 2015 та 2019 р.н... та какая разніца! (с)

Дописів
    8 498

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Україна розриває відносини з КНДР
    чому?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 829

Типово

чому?
    Вони визнали Лугандонію

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Зачем вам оГород, если есть единый зе-марафон? Привыкайте уже без вот этих излишеств)
    а вам навіщо оГород? є камменти/форум на цензорі.
    ото смітник порохоботів куди смердючіший за зе-марафон.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

ги. філатов в котрий раз у срач вплутався. тепер вже захищає спартц, та гоне хвилю на ОП. до речі, словами, які йому притаманні, аля ЖОПА.
    а ще декілька тижнів тому просив дозволу на військові закупівлі поза прозорро.
    отакої.

Сторінка 745 з 1230 ПершаПерша ... 245645695735736737738739740741742743744745746747748749750751752753754755795845 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті