| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
З-р-а-д-а
https://fb.watch/e8ZDjvqtIz/
Так а що ж не так? На думку зебидло-стада ПРОФЕСІЙНА команда - це така команда, яка ПРОФЕСІЙНО співпрацює з ФСБ та Ху.йлом. А саме ТАКА команда й потрібна шмаленим куркам абдуріумам та іншим рашоголовим сміттєвозам. Порох не зміг побудувати таку команду - саме тому вони його і ненавидять. Клоуна обожнюють. Висновки очевидні.
В твоїй реальності, як і завжди, ця інформація брехня?Я тебе розчарую: це правда. Твіт Викторії Спартц:
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 09.07.2022 о 12:07
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Страждущим про мосты.
Крымский мост гарантированно мы сейчас можем достать , если Америка поставит нам дальнобойные ракеты для HiMARS. Из под Запорожья. Думаю над этим ГШ и ОП работает. Гарантированно можем хоть сейчас накрыть Антоновский и Каховский мосты. И под Каланчаком. Ждем.
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
где я сказал что информация що до перевірки брехня? я попросил не забыть результтат озвучить
Штати збираються надати нам ракети для "HIMARS", які стріляють на 300 км. Плюс ЗСУ хоч і повільно, але все ж таки просуваються вперед у Херсонській області, тобто Кримський міст все ближче.
Чого ж Ви скрін того ТК не додали, Возаре? У Берези ж він є. А тупорилим рашафанатичним сміттєвозам всіма доказами треба в рило тицяти, щоб хоч трохи менше смерділи.
Так ніхто й не сумнівається, що зебидло-стадо знов буде лише реготати. Це ж не у Пороха права рука - агент Ху.йла, - там ви б вже імпічмент ініціювали. А у клоуна - "этадругое", йому все можна.![]()
Ладно будний день, ладно днробабе в психушке нечем заняться ,но Возар то при памяти, без выходных строчит...ну как тут не думать что чувак за бабло маслает по кремлевской методичке...
это не оно
ну или то глуховатые там у вас собрались..))
это оно
а тут странно, получается с разных районов слышно, и слышно должно быть многим
но одни слышат, другие нет
или просто не прислушиваются, кондер или музыку включили - и балдеют
если это оттуда, откуда и я слышу(с востока) то слышимость должна быть практически во всем городе
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
+1000
Феєричний дебіл. Лише повний дебіл може робити вигляд, що за три роки правління клоуна це ПЕРШІ "випади" Заходу проти Єрмака. Те, що раніше неодноразово навіть його ВІДСТАВКИ вимагали, зебидло-стадо з радістю "забуло".
Це така дрібничка для зестада. От якби при ПОРОХУ таке відбулося - то була б інша справа: вони б вже сотні сторінок лайна в його бік вивалили. А клоуну все можна.
Ну шо суко, зрадоёпы днроподобные, рашапропагандоны, пуйловские сосалки....обосрались со своей пропагандой?
https://t.me/insiderUKR/36345
...теперь все встали на колени и жрём землю с извинениями в адрес руководства страны в военное время, пока вас всех того не ....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks