| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я то думала они прозрели когда получили разведданные о готовящемся полномасштабном нападении о чём предупредили нашего президента. Правда он отреагировал в своём репертуаре - я тут президент, я тут лучше знаю, никакого нападения не будет, мы готовимся к шашлыкам
А оно значит вот как, однако))
таки да, у твого дна дійсно нема дна.
якби ти слідкувала за гілкою розмови, яка взагалі почалася з вислову самсонки з її дурного рота про те, що прийдуть військові з фронту й почнуть стріляти усіх зелених, то ти б зрозуміла, чому розмова дійшла до відсотків.
але ж, напевно, при народженні тебе щипцями за голову витягували, та перестаралися, й мозок витік.
тому тебе так образив той відсоток, що ти почала кидатися образами.
хоча навіщо я це пояснюю людині, у якої мозок відсутній...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
одну эпичную битву с птичником за идиому мы уже переживали![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Прямо щас в ленте.
Любителям Суперменов в трико.
Америка четко о том кому помагает.
Речниця Білого дому: "Ми й надалі підтримуватимемо Україну. Ми надали їм найбільшу підтримку, ніж будь-яка інша країна, що стосується допомоги у сфері безпеки. І це не буде припинятися"
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks