Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 658 з 1230 ПершаПерша ... 1585586086486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676687087581158 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 13 141 по 13 160.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    84 377

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    так кроме вас никто ее не разгонял
    а хто пищав що просить без нього більше не приймати рішень?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    еще одна путинневиноват, это все 73%?
    забудьте, 73% давно нет... тут уже 95%.... и все ваши (форумской секты) потуги - ничто..... доказано голосовалкой на огороде, где в последних президентских порошок выиграл выборы.....
    а вот попытка внести раскол - преступление... жаль некогда службе этим заниматься
    первый абзац это какая то ваша личная обида на %?)
    какой раскол? Вы о чем?
    И какой службе? А, поняла. А у вас один на всех генерал СБУ знакомый? Или у каждого свой?

Дописів
    7 267

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    якарізниця? (с)
    оце і всі ваші міркування щодо інвестиційної привабливості?
    Різниця є. Погугліть і зрозумієте, це не складно.
    Я не фахівець з інвестицій (як і ви), тому не вважаю доречним нав'язувати тут свої міркування, але судячи з тієї підтримки прогресивних країн всього світу - потенціал у нас неабиякий. Головне не допустити повернення бариг до корита. Бо це ворог ще підступніший від Хуйла.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 256

Типово

Может гастролеры, для кино завезли?https://www.facebook.com/10000921258...0933306459412/
    Востаннє редагував observer: 06.07.2022 о 20:54

Дописів
    84 377

Типово я чекала на якому посту з зеботви полізе абинепорох ))

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    Я не фахівець з інвестицій (як і ви), тому не вважаю доречним нав'язувати тут свої міркування, але судячи з тієї підтримки прогресивних країн всього світу - потенціал у нас неабиякий. Головне не допустити повернення бариг до корита. Бо це ворог ще підступніший від Хуйла.
    так з цього треба було починати.

а як ви розцінюєте ідеї зестеблішменту щодо підтримки і інвестицій "дайте нам гроші, але не диктуйте умови"? не як бажання організувати собі "корито"?
    а ідеї щоб антикорупційні вимоги почали працювати через 3 міс. після завершення війни? як бажання відроджувати країну?

а чому у цих талановитих менеджерів, як вони прийшли до влади, всі держ підприємства стали збитковими?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Почему без ссылки на песню девочки??))Недорабатывате

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Natalya З. Переглянути допис
    первый абзац это какая то ваша личная обида на %?)
    какой раскол? Вы о чем?
    И какой службе? А, поняла. А у вас один на всех генерал СБУ знакомый? Или у каждого свой?
    первый пункт был вопрос....

тут одна бегает с криками, что война из-за 73%....вы такая же или просто гетьманнашевсё?

какой знакомый и при чем тут сбу? преступлениями в сети другая служба занимается....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    25 873

Типово

начиная с 14 года я был уверен ,что в Крыму и дыре не осталось украинцев. Все кто хотел - выехали. Остались предатели и их как паразитов прийдется выводить после освобождения. В марте глядя на Херсон и Запорожскую область мне показалось чтоя не прав и люди могут оказаться заложниками ситуации и не все так однозначно. Но с такими видео понимаю что не ошибался - наши сейчас выезжают. Выезжают чтобы вернуться. остается говно сепарское

Дописів
    84 377

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Может гастролеры, для кино завезли?https://www.facebook.com/10000921258...0933306459412/
    ой ну таки хорошо шо ви добавили свой камент,
    а то визивали смешанные чувства

Дописів
    46 288

Типово

А где комиксы? Вы же, в отличие от Дейнерис, я знаю, понимаете разницу между коллажами и комиксами?
    По выделенному - сами себе противоречите.
    А Супермен главный герой где?

Противоречия не вижу. Развернете?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    84 377

Типово

начиная с 14 года я был уверен ,что в Крыму и дыре не осталось украинцев. Все кто хотел - выехали. Остались предатели и их как паразитов прийдется выводить после освобождения. В марте глядя на Херсон и Запорожскую область мне показалось чтоя не прав и люди могут оказаться заложниками ситуации и не все так однозначно. Но с такими видео понимаю что не ошибался - наши сейчас выезжают. Выезжают чтобы вернуться. остается говно сепарское
    скажите, вы всегда позволяете РИА Новости срать вам в голову?

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    2 503

Типово

Тут принято угрожать знакомыми генералами СБУ)))
    другая служба так другая.. ясно))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 256

Типово

Я знаю приехавших в Днепр оттуда еще в 80-90ых. Ничего такого от них не было слышно. Люды як люды. Учились, работали. Часто общался с ними. А после 2014 полезло из них.

Дописів
    46 288

Типово

не ложь
    Уточню, ок

Лживая манипуляция!

Дописів
    7 267

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    так з цього треба було починати.

а як ви розцінюєте ідеї зестеблішменту щодо підтримки і інвестицій "дайте нам гроші, але не диктуйте умови"? не як бажання організувати собі "корито"?
    а ідеї щоб антикорупційні вимоги почали працювати через 3 міс. після завершення війни? як бажання відроджувати країну?

а чому у цих талановитих менеджерів, як вони прийшли до влади, всі держ підприємства стали збитковими?
    Починати з чого? З переліку сфер, де я не фахівець? Добре, але тільки після вас).
    Ідею про "дайте гроші" те яке бовкнуло - вже мовчить і не висовується.
    А ви знаєте, про які саме "антикорупційні вимоги" йде мова і можливо для їх застосування необхідно трохи часу, щоб адаптувати чинне законодавство?
    А які "всі" підприємства стали збитковими? Прямо всі-всі 100% процвітаючих підприємств раптом показали збитки? Дайте посилання на статистику, де вказано, які прибуткові за попередньої влади підприємтва були прибутковими, а при нинішньому керівництві стали збутковими?

Дописів
    46 288

Типово

А кто барыга у корыта? Это вы про Ермака/Тимошенко и Велике Крадивныцтво? А разве их уже посадили? ))

Дописів
    7 267

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А Супермен главный герой где?

Противоречия не вижу. Развернете?
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B8%D0%BA%D1%81

Дописів
    84 377

Типово

Починати з чого? З переліку сфер, де я не фахівець? Добре, але тільки після вас).
    А ви знаєте, про які саме "антикорупційні вимоги" йде мова і можливо для їх застосування необхідно трохи часу, щоб адаптувати чинне законодавство?
    А які "всі" підприємства стали збитковими? Прямо всі-всі 100% процвітаючих підприємств раптом показали збитки? Дайте посилання на статистику, де вказано, які прибуткові за попередньої влади підприємтва були прибутковими, а при нинішньому керівництві стали збутковими?
    ви мене двічі в гугл посилали, а я вам дайте посилання? )) у вас дивні ідеї щодо взаємної поваги між форумчанами я їх не розділяю

Дописів
    7 267

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А кто барыга у корыта? Это вы про Ермака/Тимошенко и Велике Крадивныцтво? А разве их уже посадили? ))
    Порошенко, конечно же.
    А я разве писала о посадках?)

Дописів
    46 288

Типово

Далеко не ходим - одно из главных требований - выборы антикорупционного прокурора. Которого ещё до февраля выбрали но Зеленский чего то этого не заметил и до сих пор покерфейс всем офисом тулит. Не знаете почему?))

Сторінка 658 з 1230 ПершаПерша ... 1585586086486496506516526536546556566576586596606616626636646656666676687087581158 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті