| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Манула: 05.07.2022 о 16:39
Опять ипсо таки
Військовозобов'язані чоловіки можуть пересуватися Україною без отримання відповідних дозволів.
Координатор руху ЗСУ в коментарі РБК-Україна пояснює, що в повідомленні Генерального штабу йдеться виключно про впорядкування обліку осіб, які змінюють саме місце проживання або місце реєстрації.
та вот хрен их там разберет, как оно на самом деле
Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine
"Шановні громадяни - призовники та військовозобов’язані!
Нагадую, триває війна. Ви потрібні своїй державі!
Всі, хто досі не стоїть чи не поновився на військовому обліку, мають це зробити.
Ті з вас, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у ТЦК.
Жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб упродовж найближчих днів з боку військового командування не надавалося.
Порядок надання дозволу за посиланням."
неужели так сложно было одним постом: кому надо, когда надо, брать разрешение/не брать разрешение, есть ограничения/нет ограничений по перемещению
а то напостят, та неумеючи, а потом одни слухи разносят, другие догадки строят..
Востаннє редагував Alexs: 05.07.2022 о 16:34
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я тільки не розумію цей рядок:
тобто це ті, хто не став на облік? чи всі ж таки?Ті з вас, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у ТЦК.
тоді як це відповідає тому, що чоловіки можуть пересуватися Україною без отримання відповідних дозволів.
Востаннє редагував after midnight: 05.07.2022 о 17:02
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
единственно адекватный коммент под постом Залужного
Ника Ника
"Валерій Залужний
Той момент, коли купа коментарів, і нічого так і не зрозуміло
Так про що річ? Про переїзд чи про від’їзд? Це різні речі.
Вїдїзд це саме пересуванн країною- коли людині треба поїхати с пункта а в пункт б. То що, їй треба брати дозвіл?
Чи тут мова йде про зміну прописки ?
Дайте вже нормальні пояснення нормальною мовою! Подивіться вже значення слів в тлумачному словнику.
Як менеджер, я можу сказати що процеси у нас в країні ніхто не вміє нормально формувати і оголошувати.
Чітко й конкретно. От і маємо цей месс
Зрозумійте одну річ, шановний Валерій Залужний,
якщо нам не зрозуміло, то виконуючим обов’язки на блок-постах теж це буде не зрозуміло. І буде хаос.
Треба писати конкретні формулювання, адекватні і не заплутані."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
я вообще не понимаю этого кипиша - есть "Дія" через которую можно получить и актуальные данные о военнообязаном и в конце концов разослать приглашения.
Как получать помощь через "Дію" все нормально, идентифицировать человека без проблем, а военкоматам обязательно ножками и под личную подпись. 21 век
Так і було.
Якщо змінюєшь місце постійного перебування (це не обов'язково зміна прописки!), по закону повинен іти до военкомату, казати я такий то такий то, внутрішньопереміщена особа. Тебе реєструють, якщо до 27 років. І відправляють на медогляд, якщо від 27.
Казали що нову штуку введуть, оце мабуть вона. Але по факту дії залишаються ті самі наче.
Востаннє редагував альтер эго: 05.07.2022 о 17:00
Чехи говорят:
- ждали большевиков с востока, а они идут с запада
- ждали нацистов с запада, а они идут с востока
Всё поменялось, все ебнулись.(с) Кукушкин
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Это все сотрудники Comfy в Амсторе в Кременчуге. Были((
https://www.instagram.com/p/CfjK4ktt...d=YmMyMTA2M2Y=
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ну и вот, теперь в спешке пытаются погасить ситуацию - "Можливо, опублікований документ трохи незрозуміло виписаний."
"Військовозобов'язані чоловіки можуть пересуватися Україною без отримання відповідних дозволів.
Однак при зміні місця свого проживання вони повинні звернутися до відповідних органів.
Про це в коментарі РБК-Україна розповіла координатор руху адвокатів Збройних сил України Євгенія Рябека.
Невірне трактування
Вона пояснює, що в повідомленні Генерального штабу йдеться виключно про впорядкування обліку осіб, які змінюють саме місце проживання, місце реєстрації.
"Тобто це відбувається за тими законами, які в нас уже давно були ухвалені", - ствреджує Рябека.
Таким чином, особа, яка змінює місце проживання, повинна була звернутися - на той час - в військкомат,
а сьогодні - до центра військового комплектування - знятися з обліку і поїхати стати на облік в новому місці, що не являється новим правилом.
"Можливо, опублікований документ трохи незрозуміло виписаний. Але, дійсно, мета така - щоби впорядкувати цей облік, щоби наші центри комплектування мали певний порядок.
Тобто це більше внутрішній документ, але спільнота тлумачить його так, як хто зрозумів", - припускає Рябека.
Пересуватися Україною без дозволів можна
Тобто, не йдеться про те, що для виїзду з міста, з області, з села до села чи з району до району треба брати дозвіл. Ні.
Мова йде про те, коли особа змінює місце проживання або місце реєстрації.
"Сьогодні ще будуть відбуватись певні наради, щоби юридично впорядкувати цей документ та внести поправки для того, щоби він був більш правильний.
Ніхто не хоче зупинити економіку, бізнес. Тобто такої мети не ставилось", - підсумувала координатор руху адвокатів ЗСУ.
--
но, как говорится, еще не вечер..))
могут поступить и новые вводные
вот же как декоммунзировали, декоммунизировали и не выдекоммунизировали)))
была санстанция -декоммунизировали, потом взад вернули
была пожарка - декоммунизировали, потом взад вернули
была ППС и НМ - декоммунизировали, потом опять вернули
техосмотры, бти, гаски и много много прочего
кстати уверен, что проверять постановку на учет таки будут как в совке, в лучших его традициях
И за Кукушкиным(с) скучали. Да.
с возвращением!![]()
теперь на блокпостах самым хитовым вопросом будет "покажите документ о постановке на воинский учет", что то типа как у гайцов 90х = а у вас аптечка есть?)))
а если есть, то - давайте посчитаем сколько там наименований
ну а если серьезно, то вся балайда про контрактную армию так разболтала странау, что в вопросах постановки на ву последние лет 15ть был полный пздц
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks