| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”
"Офіційне повідомлення ОК "Південь"
Протягом ночі, внаслідок вдало проведеного чергового етапу військової операції із нанесенням вогневих ударів
нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по острову Зміїний,
противник поспіхом евакуював залишки гарнізону двома швидкісними катерами і, імовірно, залишив острів.
Наразі Зміїний вкрито пожежею, лунають вибухи.
Остаточні результати операції дорозвідуються."
--
видать подъехало таки то, что стреляет как надо, куда надо..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Окуенные "скупчення"..... по одному человеку...
Чем же ЗСУ воюют????Журналісти-розслідувачі порахували, що, згідно зі звітами російського Міноборони, окупанти знищили 39 тисяч "районів скупчення живої сили та техніки" та "опорних пунктів" українських військ, тим самим нібито вбивши 40 тисяч військових ЗСУ.
Видання "Проект" з'ясувало, що російська армія "знищила" більше літаків, танків, бронемашин та безпілотників, ніж могло бути в України навіть з урахуванням постачання з інших країн
Странно что Байрактары не "пепелацами" названо...)))
Востаннє редагував Nikoy: 30.06.2022 о 12:24
Ничем не аргументируют.
Учитывая, что многие из этих детей территориально удалены от своих школ. И будут удалены в обозримом будущем, этот оффлайн выглядит странно.
Речь же не только о Днепре.
А те, которые будут ходить в школу, во время сирен будут бежать в подвал, сидеть кучей в этом подвале и подвергаться дополнительному стрессу. Даже если опасность гипотетическая.
Не думаю, что звонок от ребенка "мама мы в подвале" поспособствует работоспособности и здоровью мамы. Которая в данный момент вдалеке от ребенка.
Идиотизм.
Эээ
Востаннє редагував Кимон: 30.06.2022 о 21:35
Немного не так. Вы не поняли.
На сейчас критическим условием выживанием Украины в войне с русней есть поддержка нас западом
А это Европа США Британия Канада Япония
И все из этого основного списка пока едины в поддержке нас. Все.
Но вбить клинья раздора/недоверия/обид есть одна из главных целей пропаганды рашиков.
Если украинцы начнут отталкивать руки помощи - это цель за которую стоит им стараться
Потому что в итоге украинцы делают себя слабее.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks