| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Їх в Україні вже як собак нерізаних.
А що за "Перспектива"? Не чула про таку. "Оптіму" знаю і навіть зареєструвала там свою дитину, коли після вторгнення вони відкрили безкоштовне навчання. Але так жодного разу і не зайшли на сайт: донька вже другий рік навчається у "Jammschool" (теж дистанційна) - не було часу на іншу школу. Але зараз теж думаю перевести її в іншу дистанційну школу, хоча за її темпераментом їй лише оффлайн підходить.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Очепятки?В тебе ПОМИЛОК у текстах більше, ніж волосин на голові!
Своїй мамі співчувай, лайно ху.йловське!Я на твою матір жодного разу жодного гидкого слова не сказала, як і на будь-кого іншого з твоєї родини!
ОБИДВА рази були ПРИСЛІВ'Я!!! Прислів'я, в яких згадувалася мама. БУДЬ-ЯКА мама, а не саме твоя. І ти за ці прислів'я (в "лапках" та з позначкою цитати (с)!) мене вбити готова. При цьому ти, тварюко, зараз саме МОЮ маму образила!
Прямим текстом. І з цього твого висеру я можу зробити висновок, що це саме ТВОЇ БАТЬКИ навчили тебе брехати, ображати та зраджувати!
Ну, як, подобається, коли про твою родину бруд пишуть/кажуть? От тепер відчуй те, що відчувають ті форумчани, родини яких ти РЕГУЛЯРНО ображаєш та оббріхуєш!
![]()
Дніпро Обласний
Україна та ЄС підписали "транспортний безвіз": які перспективи для українців
Він передбачає, зокрема, визнання українських водійських посвідчень, а також спрощену процедуру перетину українсько-європейського кордону.
Про це повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.
За словами Шмигаля, угода про вантажні автомобільні перевезення та рішення ЄС щодо скасування мит і тарифів на українські товари дають українському бізнесу економію в десятки мільйонів доларів, а головне — відкривають для української продукції неймовірні можливості на європейських ринках.
ніхто не знає що за традиція така у птахівниці -- щедро роздавати завдання?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Раз уж за онлайн-школы зашло, а про 977.com.ua кто что слышал? Они про себя пишут, что с 2013 г., а я впервые услышала.
Оптиму многие хвалят, да, у них представительский офис в Днепре тож есть.
с больными-то руками. столько энтузиазма, столько самопожертвования!![]()
Востаннє редагував Мафальда: 30.06.2022 о 00:32
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
бо неможливо знайти те, чого нема
Востаннє редагував Мафальда: 30.06.2022 о 09:19
Востаннє редагував Мафальда: 30.06.2022 о 01:20
Мафальда, оооо, ну, в тому, що її життя повне лайно, я впевнена на всі сто. І те, що вона брехню та образи не вважає злочином, теж впевнена. Питання в тому, ЗВІДКИ це? Я поки що не дійшла остаточного висновку, в генах це в неї чи результат виховання. Можливо, й те, й інше.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 30.06.2022 о 02:35
ну так все ж є наслідком комплексу причин )) просто я не фахівець з генетики і стараюсь не знецінювати і ніяк не оцінювати "вроджені" риси.
можливо поколінням чиїхось предків брехня, агресивність, пригнічена інтелектуальна діяльність (коли словом "розумний" лаялись і принижували) дозволила вижити; в той час, як хтось правдивий і неагресивний поруч загинув. може, подібна публіка людожерила чи плазувала перед якоюсь владою, оббріхуючи ближніх для власного виживання. то хто ми такі проти природного відбору?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks