всі ж бачать що думка цієї людиноподібної істоти не формулюється без лайки? )) а справжнім патріотамі скромним волонтерам таке лайно просто озонує простір
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
всі ж бачать що думка цієї людиноподібної істоти не формулюється без лайки? )) а справжнім патріотамі скромним волонтерам таке лайно просто озонує простір
![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
https://www.svoboda.org/a/chem-zakon.../31914524.html
Очень реалистично,как на меня.
іларіонов - гебньонов.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ой, Илларионов
Даже не хочу читать, еще один х*йловский засланец.
Лучше почитать тему про падение Гундяева, дурня, а комменты смешные)
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1125856.0
"Ну всё, сотрясение жопы мозга"
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Доречі, бути птахівницею серед таких як ти курок ,не самий гірший варіант![]()
Грят патриархушко Гундяев в больнице.
Отделение не знаю, может в паталогоанатомическом уже, дай ему Бог?
Як же ти дістала своїм зашкалюючим дебілізмом!Колись я вважала, що більш тупих, ніж Аляк та Карос, на форумі не було й не буде. Тепер розумію, що дуже помилялася: в цьому плані вони діти у зрівнянні з тобою.
Не можу навіть слів підібрати, щоб описати свій рівень презирства до ідіотів.
Возар, не витрачайте дарма сили - бур'яніха та інші зебіли все одно не зрозуміють, що Ви кажете про ДАНУ хвилину, а не про те, що було вчора чи місяць тому. Немає у бур'яніхи мозку, щоб щось розуміти, - шкода тільки, що від цього страждають ІНШІ, а не вона сама.
Про що я й казала: тільки дебілка могла зробити саме ТАКИЙ висновок з інформації про те, що у ворога не вистачає сил.
РОЗУМНА людина зробила б прямо протилежний висновок: наша армія НАСТІЛЬКИ потужна, що навіть всієї могутності "другої армії світу" не вистачає, щоб її здолати.
Что-то все тг нагнетают, х**ло срочно приехало в кремль, якобы неспроста, что-то будет ...
А кто такой Илларионов?
+100000
Пля, врятуйте форум: вимкніть їй хтось інтернет.
Яке ж задоволення спостерігати, як цю квочку плющить, коли згадують її курок!Як добре, що ми намацали її Ахілесову п'яту!
Але дуже шкода пташок - вона ж на них всю свою злість зганяє.
Яму помийну прикрий!Брехло вонючее.ТАК, як ти, тут ніхто не вміє брехати!
СТІЛЬКИ, скільки ти, тут ніхто не бреше!
Ти вже давно форумська КОРОЛЕВА БРЕХНІ!!!
![]()
+1000 Я теж такого ніде не читала. Всі військові пишуть, що для ОБОРОНИ зброї ВИСТАЧАЄ. Потрібна важка зброя для НАСТУПУ - її ПОКИ ЩО дійсно не вистачає. Але всі вони - без винятку! - впевнені, що вона БУДЕ. І всі вони - без винятку! - ВДЯЧНІ нашим партнерам за допомогу! Це лише бур'яністе лайно, як і їх зелень, розповсюджує брехню, що нам не дають зброю.Вони просто працюють НА ВОРОГА - їм дуже треба, щоб у наших партнерів, нарешті, урвався терпець через ці заяви і вони припинили допомагати, тоді у паРаші з'являться реальні шанси нас завоювати, а бур'яніхи та сміттєвози саме про це і мріють.
Хрін тобі! Після НАШОЇ (не вашої!) перемоги ти разом зі Сміттєвозом, Шурєгом та іншими вирушите на нари!За законом про колаборацію!
Краще одразу зі свиней - це як раз твоя тема.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks