| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дейнерис, такая ржачная,
хотела б я посмотреть на выражение ее лица, когда она пишет эти памфлеты!
вот это страсть! и не лень же человеку херней страдать))).
Бабахнуло, но глухо, пару минут назад где-то...
Ви в це вірите?Я ні. Педошарій дуже багато неприємного може розповісти про зелену владу, тому його навряд чи будуть сюди везти та судити.
https://www.youtube.com/watch?v=aBLT...juB6&index=237
Санкції таки діють?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ти вже своїх баб раздаєш? Набридли? Чи ти просто вже невзмозі?![]()
А ось і Ашим підтвердив, що Сміттєвоз таки НЕВЗМОЗІ.Мабуть на собі перевіряв.
Куди більш приємне, ніж твоя харя.
Ну, до хєрні твоєї та бур'яніхи мені як до Марсу по-пластунськи.и не лень же человеку херней страдать))).
у меня вкус хороший, музыкальныйТвоєму смаку до хорошого ще далі, ніж Ху.йлу до порядної людини!
Дякуємо за весільне фото твоєї коханої!![]()
Європарламент підтримав надання Україні та Молдові статусу кандидатів у ЄС та прийняв відповідну резолюцію.
(с.)
![]()
Ну, чому рашоголові так не поважають Гугл???
От що тобі заважало сунути своє рило в Вікі та дізнатися, що це його ім'я ЗА ПАСПОРТОМ (Mudio Mukutu Pierre Narcisse De Napoli De Suza), і дісталося йому ВІД БАТЬКІВ??? Ні, миючому засобу треба бзднути на весь форум!
![]()
Враховуючи, як часто цей сортир згадує Ігрень, стає зрозуміло, що він там ГОЛОВНИЙ пацієнт.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks