Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 213 з 2307 ПершаПерша ... 1131632032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232633137131213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 4 241 по 4 260.

Тема: Перекличка

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Ну, у меня это первая ассоциация, а шо?
    Мы ж з Украины
    Посылки под дверь туда же - это все нереально там.
    Суммовой учет - это первое и лучшее, что можно придумать для воровства))))) как со стороны закупки, так и продажи. Рай

Дописів
    36 934

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Суммовой учет - это первое и лучшее, что можно придумать для воровства))))) как со стороны закупки, так и продажи. Рай
    Я не знаю, что такое суммовой учёт, но думаю, что контроль продаж - это основная его цель. Какой товар больше продаётся, тот и закупаем. Правильно?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 500

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Теперь, придя за 3 часа до рейса, есть шанс улететь
    Я так понял сейчас везде такая беда в крупных аэропортах. Амстер, Мюнхен, Франкфурт
    P.S. Надеюсь сюда модер не дойдет, с предложением зачекиниться в Днепре ...

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Я не знаю, что такое суммовой учёт, но думаю, что контроль продаж - это основная его цель. Какой товар больше продаётся, тот и закупаем. Правильно?
    Нет. Суммовой учёт, это- купили чипсы на сумму 100 тыс, продают. Просто принимают сумму денег, хз сколько и чего продали. Мы не знаем, что купили и сколько продали. Так как не ведем учет товара.

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Это все компенсируется мужьями которые забили на жен...
    ага. теми что цветы шлют
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    ага. теми что цветы шлют
    От тебе зачепило дні народження ж ніхто не відміняв, треба вітати тай до війни те корисиувалося попитом завжди. У кожного свої цінності. Мене більш дивують ті, що відправили жінок туди, та й додому не пускають, коли вона хоче вже повернутися. Воно може й зарано, але діло не в тім - йому й так комфортно тут. Відчув подих свободи, ото ржака, дійсно. Знаю одного такого.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    70 541

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    От тебе зачепило дні народження ж ніхто не відміняв, треба вітати тай до війни те корисиувалося попитом завжди. У кожного свої цінності. Мене більш дивують ті, що відправили жінок туди, та й додому не пускають, коли вона хоче вже повернутися. Воно може й зарано, але діло не в тім - йому й так комфортно тут. Відчув подих свободи, ото ржака, дійсно. Знаю одного такого.
    Некоторые, наоборот, хотят чтоб быстрее вернулись, ибо "мне ж некому готовить", "некому тапочки подавать" и т.д.
    Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
    dura lex, sed lex

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

та чего зацепило? удивило просто.
    я сейчас о таких вещах вообще не думаю, потому и удивилась)

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    та чего зацепило? удивило просто.
    я сейчас о таких вещах вообще не думаю, потому и удивилась)
    о цветах ко дню рождения?(((((

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

о цветах ко дню рождения?(((((
    да.

Дописів
    9 887

Типово

дуже по різному, є такі дружини, що не хочуть повертатися.
    за останній час вразила історія про те, що жінка не має можливості повернутися сюди, щоб поховати свого загиблого чоловіка. для мене це якась діч неприйнятна, як так можна? це ж треба було так женитися, хоча у них є дитина спільна. чоловік загинув тут на виробництві.
    похованням займається колишня дружина (у них також є спільна дитина), яка з дня на день сама планувала їхати за кордон до свого нинішнього чоловіка. інших близьких родичів які б могли цим зайнятися немає, є лише мати яка недієздатна.

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    за останній час вразила історія про те, що жінка не має можливості повернутися сюди, щоб поховати свого загиблого чоловіка. для мене це якась діч неприйнятна, як так можна? це ж треба було так женитися, хоча у них є дитина спільна. чоловік загинув тут на виробництві.
    похованням займається колишня дружина (у них також є спільна дитина), яка з дня на день сама планувала їхати за кордон до свого нинішнього чоловіка. інших близьких родичів які б могли цим зайнятися немає, є лише мати яка недієздатна.
    как показала война, что женщины которые все такие женщины с патриархальными взглядами на жизнь (все решения принимает муж и т.п.) просто мало на что способны вне семьи. неудивительно, конечно, но все же)
    столько историй что муж отсюда пытается решить ее вопросы за границей, потому что у нее лапки. дико читать)

может и эта жена такая, может шок, а может банально такие отношения были.

Дописів
    29 041

Типово

война еще показала: что девочки, у которых мужья воюют, тут. дома. соседи и сотрудницы. так в моем окружении.
    мужья дома, жен нет. другие.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 341

Типово

Новости рассказал мне бывш. россинин-Мариуполь разбили ВСУ а РФ сейчас там отстраивают все. Когда я сказал что 24 ночью по аэропорту рядом со мной бахнули. Он спросил-ВСУ?

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Новости рассказал мне бывш. россинин-Мариуполь разбили ВСУ а РФ сейчас там отстраивают все. Когда я сказал что 24 ночью по аэропорту рядом со мной бахнули. Он спросил-ВСУ?
    то был не аэропорт

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    Не має можливості чи не хоче?
    Наприклад, якщо вона отсиділа в Евросоюзі 90 діб, то в залежності від правил країни може дійсно виїхавши не зможе повернутися назад. А з чоловіком були не стосунки, а гівно. Тепер він ще й помер, а їй ні на що жити в воюючій країні. В той же час є ті хто можуть поховати.
    І навіть якщо нормальні стосунки були, при тому що умови для повернення можуть бути погані, її вибір правильний.
    Неможна нікого засуджувати.
    В кінці кінців може вона здихалася його насилу, хто зна

Дописів
    65 836

Типово

война еще показала: что девочки, у которых мужья воюют, тут. дома. соседи и сотрудницы. так в моем окружении.
    мужья дома, жен нет. другие.
    Це як раз логічно і нормально. Передбачувано

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

И?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 341

Типово

"И"?
    Кратко о том, что думают о войне бывш. сов. граждане живущие за границей.

Дописів
    9 887

Типово

"И"?
    Кратко о том, что думают о войне бывш. сов. граждане живущие за границей.
    не обобщайте. это скорее те кто на игле росс.пропаганды.

смотрела как-то допрос пленного росс.добровольца, так там такая каша в голове. что в Украине есть отдельно ВСУ и отдельно нацисты (нац. батальоны). и ВСУ подконтрольны правительству, а нацисты сами по себе, у них свои центры управления. и мало того ВСУ и нацисты еще и периодически воюют друг против друга. и что сами себя обстреливаем это само собой. https://www.youtube.com/watch?v=5ODnAX4lPoQ с 9:58 смотрите по тайм кодам.

Сторінка 213 з 2307 ПершаПерша ... 1131632032042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232633137131213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті