| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Для малят - вечірня казочка, а для дорослих - кілька хвилин приємного перегляду.
Хрустальне (бувш. Красний Луч), 16.06
Здається, в темі не згадували. А виявляється, склад був не простий.
"Склад боєприпасів у Хрустальному (Червоний Луч) був знищений вогнем високої точності на глибині понад 60 від лінії фронту"
https://defence-ua.com/news/u_hrusta...etsk-7850.html
https://www.youtube.com/watch?v=erFoJOgj2uo
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Над вашими дебільними віршиками регочуть лише ті, хто реготав на концертах "Кварталу".
Аж цікаво: як довго Вам довелося лазити по інету, щоб знайти саме ТАКУ трактовку інформації про зміни у шкільній програмі?Чому Ви не пішли на ПЕРШОДЖЕРЕЛО? Тобто на сайт ВВС, на який посилається цей "Деловой Славянск"? На сайті ВВС навіть сама назва статті ЗАПЕРЕЧУЄ те, що Ви написали про Гоголя: "Без Достоєвського і Лермонтова, але з українським Гоголем. Що може зникнути зі шкільних програм". Так приберуть чи не приберуть Гоголя? Ви вже якось вирішіть.
У тексті статті є про те, що можуть прибрати окремі твори Гоголя. Але лише ОКРЕМІ, а не повністю, як Ви стверджуєте. І те це лише РЕКОМЕНДАЦІЇ, а не остаточне рішення. Впевнена, Гоголь залишиться.
А ось стосовно билин про Іллю Муромця я дійсно не зрозуміла: чим він не вгодив "реформаторам"?Адже вся трійця знаменитих богатирів були УКРАЇНЦЯМИ.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Рашоголовій навіть у голову (пусту) не приходить, що можна щось робити НЕ за вказівкою, а за БАЖАННЯМ.Одразу видно, що про НОРМАЛЬНИХ людей вона судить виключно по СОБІ: сама продається - значить, і інші такі ж самі.
+1000 Хоча стосовно Чехова не впевнена: дуже його люблю, але нічого українського в його творах не бачу.Хоча я не всі читала - можливо, в інших щось і є.
Тупорилі "жарти" у стилі "Квартал-95".
Не дарма вас назвали зебілами - всі ви повністю ВІДПОВІДАЄТЕ цьому епітету.
![]()
Страшно навіть подумати, яке лайно ця пташниця додає своїм курям.Шкода мені тих військових, яким вона потім такі "цілющі" бульйончики тащить.
Я не розумію, в нас що, вже перестали банити за наклеп та брехню (п.1.1.3)?Коли це в нас так змінилися правила? Чому вже ВКОТРЕ брешуть на адресу Возара, але ці лайномети досі не в бані?
Самокритично.осталось два вида - глупцы и псих больные
Це ж якою треба бути гнидою, щоб державну мову та автокефальну церкву назвати ЗЛОЧИНАМИ???необразованным голодным и немножечко больным (желательно хронически и не смертельно) легче управлять и его обворовывать.... отсюда и все реформы медицины, образования, мова, вира![]()
не, не поймаю - получится риск словить резонанс, но вот вы уже вполне сознательно решили его избежать, да и я могу быть не прав в деталях, и тогда, если продолжить, то тем более )
ИМХО, пример, можно сказать по горячему, почти удачный и слов много не понадобилось для сюжета из "не физики" )
Востаннє редагував KpoT: 20.06.2022 о 00:49
І все це зробив ЗЕЛЯ!! Лише за 1-2 роки! Ну, прямо геній!
Якщо хто тут і дура кончена, так лише ТИ!Звідки ти знаєш, які проблеми виникли у тих, хто виїхав звідси і яких ти ображала на весь форум?
Тобі що, звітувати повинні?
Але ти тут так їх лайном зашвирювала, що блювотно дивитися було!
Брехло!И перекатиполем я тебя в феврале назвала не потому,что ты уехала,а потому,что уехала и и продолжала говнить на Украину и наших людей.Ти ображаєш КОЖНОГО, хто сміє НЕ ПОГОДИТИСЯ з тобою хоча б у чомусь!
![]()
"Ругается" тут лише Пролісок та ще я? А купу образ та лайна з боку Антуріум, Юстаса, Шурєга, Сміттєвоза, 1234A та інших зебілів Ви принципово НЕ БАЧИТЕ?При чому найчастіше це лайно взагалі БЕЗ будь-якого приводу! Наприклад, Возара вже неодноразово звинувачували в отримуванні коштів від ворога за свої дописи, не моючи жодного ДОКАЗУ цього. Антуріум вже неодноразово ображала та оббріхувала не лише форумчан, а навіть їх РОДИЧІВ. ЦЕ лайно Вам не смердить?
+10000000
Востаннє редагував Дейнерис: 20.06.2022 о 01:38
Та сальмонеллёз тебе в печень!
Заипали с вашими птичницами. Вы шо яйцами в детстве отравились?
Ну есть у меня личное подсобное хозяйство. Ты консерваторию закончила, но никому ж в голову не приходит называть тебя пианисткой.
За****и интЭлегенты вонючиесвоей тупорылостью.
Иди ,блять,бурячки жри,пока они ещё есть. И хватит гавкать.
оце експресія![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks