Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 411 з 1230 ПершаПерша ... 311361401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421461511911 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 8 201 по 8 220.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    21 927

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    у меня была очень патриотичная учительница. Яростно любила советскую власть.
    у кого власть, а кого историю КПСС ...но то такое, нет их уже - они были детьми своего времени

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    в резонанс не стоит - резонанс это разрушительный физический спец эффект, ломается тогда часто все резонируя )
    не поверите, знаю..... тут понятие больше психологическое... мафа любит.... а в психологии это чуть другое
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Дело не в том, что меня интересовало. А в влиянии среды\социума.
    У меня была очень патриотичная учительница. Яростно любила советскую власть.
    Меня 8 летнюю, мало интересовал голод в США.
    Но информацию доносили так, что я её помню и сейчас.
    у меня так же.... учительница истории.... но яростно власть и критиковала за ошибки....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 007

Типово

Для малят - вечірня казочка, а для дорослих - кілька хвилин приємного перегляду.
    Хрустальне (бувш. Красний Луч), 16.06
    Здається, в темі не згадували. А виявляється, склад був не простий.
    "Склад боєприпасів у Хрустальному (Червоний Луч) був знищений вогнем високої точності на глибині понад 60 від лінії фронту"
    https://defence-ua.com/news/u_hrusta...etsk-7850.html

https://www.youtube.com/watch?v=erFoJOgj2uo
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    про деревню и потёпщиков читаю только у вас.
    если бы я стреляла на русский дух, то у меня для вас были бы плохие новости
    если б стреляли - застрелились бы....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    21 927

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    не поверите, знаю..... тут понятие больше психологическое... мафа любит.... а в психологии это чуть другое
    так и в психологическом смысле так же )
    в якобы нормально бытовом (скандалы) и в социально-революционном и т.д. - резонанс это всегда фактор о умножении чего либо ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

...
    народ, подключайтесь - это ведь прикольно над сектой ржать
    Над вашими дебільними віршиками регочуть лише ті, хто реготав на концертах "Кварталу".
    Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Аж цікаво: як довго Вам довелося лазити по інету, щоб знайти саме ТАКУ трактовку інформації про зміни у шкільній програмі? Чому Ви не пішли на ПЕРШОДЖЕРЕЛО? Тобто на сайт ВВС, на який посилається цей "Деловой Славянск"? На сайті ВВС навіть сама назва статті ЗАПЕРЕЧУЄ те, що Ви написали про Гоголя: "Без Достоєвського і Лермонтова, але з українським Гоголем. Що може зникнути зі шкільних програм". Так приберуть чи не приберуть Гоголя? Ви вже якось вирішіть.
    У тексті статті є про те, що можуть прибрати окремі твори Гоголя. Але лише ОКРЕМІ, а не повністю, як Ви стверджуєте. І те це лише РЕКОМЕНДАЦІЇ, а не остаточне рішення. Впевнена, Гоголь залишиться.
    А ось стосовно билин про Іллю Муромця я дійсно не зрозуміла: чим він не вгодив "реформаторам"? Адже вся трійця знаменитих богатирів були УКРАЇНЦЯМИ.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

в якобы нормально бытовом (скандалы) и в социально-революционном и т.д. - резонанс это всегда фактор о умножении чего либо ))
    нет не так же.... но спорить, грамотно по этой теме, скажу честно - не компетентен, слабо владею определенной тематической терминологией.... а своими словами долго писать, запутаюсь и поймаете на чем то не верном))
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    84 374

Типово

не пугайте пациента.
    он потешно имитирует речь, ну же.

Spoiler Spoiler: живая природа это ж умильно  
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Скорее всего где-то на уровне среднего звена сидит рашист и тупо использует этих шестёрок
    Рашоголовій навіть у голову (пусту) не приходить, що можна щось робити НЕ за вказівкою, а за БАЖАННЯМ. Одразу видно, що про НОРМАЛЬНИХ людей вона судить виключно по СОБІ: сама продається - значить, і інші такі ж самі.
    чехова и гоголя можно преподать замечательно и украински-патриотично
    +1000 Хоча стосовно Чехова не впевнена: дуже його люблю, але нічого українського в його творах не бачу. Хоча я не всі читала - можливо, в інших щось і є.
    Фоткайтесь с нами, ведь
    мы не с пустыми
    Приехали к вам руками!
    Жаль, что не с вами мы
    Жаль , не у власти
    Так сытно нам было с лохами!
    Тупорилі "жарти" у стилі "Квартал-95". Не дарма вас назвали зебілами - всі ви повністю ВІДПОВІДАЄТЕ цьому епітету.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Продавцы ( какая-то их часть) мутят на весах,ценниках и ТД. Бензин разбавляют. В пиво присадки. В кормамочевину,вместо дорогих витаминов. В огурцы,помидоры всякую хрень для быстрого роста и созревания. И так махлюют на каждом шагу, абы только денег побольше
    Страшно навіть подумати, яке лайно ця пташниця додає своїм курям. Шкода мені тих військових, яким вона потім такі "цілющі" бульйончики тащить.
    возар на врага работает целенаправленно
    Я не розумію, в нас що, вже перестали банити за наклеп та брехню (п.1.1.3)? Коли це в нас так змінилися правила? Чому вже ВКОТРЕ брешуть на адресу Возара, але ці лайномети досі не в бані?
    осталось два вида - глупцы и псих больные
    Самокритично.
    необразованным голодным и немножечко больным (желательно хронически и не смертельно) легче управлять и его обворовывать.... отсюда и все реформы медицины, образования, мова, вира
    Це ж якою треба бути гнидою, щоб державну мову та автокефальну церкву назвати ЗЛОЧИНАМИ???

Дописів
    21 927

Типово

нет не так же.... но спорить, грамотно по этой теме, скажу честно - не компетентен, слабо владею определенной тематической терминологией.... а своими словами долго писать, запутаюсь и поймаете на чем то не верном))
    не, не поймаю - получится риск словить резонанс, но вот вы уже вполне сознательно решили его избежать, да и я могу быть не прав в деталях, и тогда, если продолжить, то тем более )

ИМХО, пример, можно сказать по горячему, почти удачный и слов много не понадобилось для сюжета из "не физики" )
    Востаннє редагував KpoT: 20.06.2022 о 00:49

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

жили до полномасштабного вторжения реально хорошо. Сколько новостроек,сколько машин дорогих на улицах города, .. .Кто хотел зарабатывать ,зарабатывал. Кто хотел ехать на работу/ учебу за границу - ехал. Кто хотел лететь отдыхать - летал.Поселки,села расцветали . Фермерам доступные кредиты. Мои в Запорожской области в 20и 21 зерновоз и два комбайна смогли купить.
    І все це зробив ЗЕЛЯ!! Лише за 1-2 роки! Ну, прямо геній!
    Дура ты конченая .У девочки ребенок после второго прилета заикаться начал. Потому и уехала.
    Якщо хто тут і дура кончена, так лише ТИ! Звідки ти знаєш, які проблеми виникли у тих, хто виїхав звідси і яких ти ображала на весь форум? Тобі що, звітувати повинні? Але ти тут так їх лайном зашвирювала, що блювотно дивитися було!
    И перекатиполем я тебя в феврале назвала не потому,что ты уехала,а потому,что уехала и и продолжала говнить на Украину и наших людей.
    Брехло! Ти ображаєш КОЖНОГО, хто сміє НЕ ПОГОДИТИСЯ з тобою хоча б у чомусь!

Дописів
    21 927

Типово

не пугайте пациента.
    он потешно имитирует речь, ну же.

Spoiler Spoiler: живая природа это ж умильно  
    монитор с встроенными динамиками сломался, ремонтирую самотужки, детальки заказал уже (но когда приедут хз, время такое), а пока вот при помощи "древнего, з горища" беседую с вами неспешно, но без звука. Шо там попугай говорит, кого изображает? )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    Послушайте мадам, вы приходите на форум поругаться? Не первый раз читаю вас, вот удивительная способность во всем найти негатив
    "Ругается" тут лише Пролісок та ще я? А купу образ та лайна з боку Антуріум, Юстаса, Шурєга, Сміттєвоза, 1234A та інших зебілів Ви принципово НЕ БАЧИТЕ? При чому найчастіше це лайно взагалі БЕЗ будь-якого приводу! Наприклад, Возара вже неодноразово звинувачували в отримуванні коштів від ворога за свої дописи, не моючи жодного ДОКАЗУ цього. Антуріум вже неодноразово ображала та оббріхувала не лише форумчан, а навіть їх РОДИЧІВ. ЦЕ лайно Вам не смердить?
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Походу - потуги птичниц и заклинившего зелебота рассказать друг другу почему другие не хотят лизать зеленую задницу и почему - это же просто кровь из глаз ((
    +10000000
    Востаннє редагував Дейнерис: 20.06.2022 о 01:38

Дописів
    84 374

Типово

монитор с встроенными динамиками сломался, ремонтирую самотужки, детальки заказал уже (но когда приедут хз, время такое), а пока вот при помощи "древнего, з горища" беседую с вами неспешно, но без звука. Шо там попугай говорит, кого изображает? )
    так речь же человеческую. лопочет лопочет
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    21 927

Типово

так речь же человеческую. лопочет лопочет
    попуга провоцирует кого то на что то или просто так? )

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

не, не поймаю - получится риск словить резонанс, но вот вы уже вполне сознательно решили его избежать, да и я могу быть не прав в деталях, и тогда, если продолжить, то тем более )

ИМХО, пример, можно сказать по горячему, почти удачный и слов много не понадобилось для сюжета из "не физики" )
    или поймем друг друга как дохтир и пациент, получив максимальный эффект при лечении мафы)
    .... резонанс))
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    56 327

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Страшно навіть подумати, яке лайно ця пташниця додає своїм курям. Шкода мені тих військових, яким вона потім такі "цілющі" бульйончики тащить.

Я не розумію, в нас що, вже перестали банити за наклеп та брехню (п.1.1.3)? Коли це в нас так змінилися правила? Чому вже ВКОТРЕ брешуть на адресу Возара, але ці лайномети досі не в бані?

Самокритично.

Це ж якою треба бути гнидою, щоб державну мову та автокефальну церкву назвати ЗЛОЧИНАМИ???
    Та сальмонеллёз тебе в печень!
    Заипали с вашими птичницами. Вы шо яйцами в детстве отравились?
    Ну есть у меня личное подсобное хозяйство. Ты консерваторию закончила, но никому ж в голову не приходит называть тебя пианисткой.
    За****и интЭлегенты вонючиесвоей тупорылостью.
    Иди ,блять,бурячки жри,пока они ещё есть. И хватит гавкать.

Дописів
    84 374

Типово

оце експресія

Сторінка 411 з 1230 ПершаПерша ... 311361401402403404405406407408409410411412413414415416417418419420421461511911 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті