| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это спецприем для отвлечения внимания русского штурмана-оператора .... наводит, а там на балконе.... ты куда целил плять?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Вечер начинает быть томным с откровениями милых дам ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
видать куда-то попали.. гриб такой не хилый был
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Україна готова до того, що рф застосує тактичну ядерну зброю, – секретар РНБО Олексій Данилов.
Пропагандисти кремля відкрито загрожують світу ядеркою. Тому європейські політики допускають можливість застосування тактичної ядерної, хімічної або біологічної зброї.
Україна готова до будь-якого сценарію, наголосив Данилов.
(c.)
Ну все, можно спать спокойно, мы готовы
Ну а на самом деле, тактическая бонба или даже снаряд раз 10 меьше Хиросимы, наверное ... японцы же как-то выкрутились ....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks