Маникюры, педикюры, накладные ресницы, покраска волос...
А мужики европейские? Как они?
Мачо-Казановы, чи так себе?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Маникюры, педикюры, накладные ресницы, покраска волос...
А мужики европейские? Как они?
Мачо-Казановы, чи так себе?
Без подписи
Про американских скажу, с мнения понаехавшей), если он одел свой размер футболки, шорт ( без дырок и следов явного не дизайнерского износато и ок),я на многое обращаю внимание, но что ж) и девочки наши, и мальчики - а выглядят аккуратнее) и если гакнуть Слава Украине - в ответ ответят ожидаемое)
Востаннє редагував Korolevishna: 12.06.2022 о 05:21
Я сейчас поняла насколько состарилась.
Спрашивают мнение о европейских мужиках, тут все обитают в основном Польша Германия Австрия и соответственно о мужиках этих стран вопрос.
Я была там буквально недавно, но не могу своё свежее мнение сказать. Я что, перестала смотреть на мужиков?!![]()
в мене теж тепер питання, наскільки пам‘ятаю, він австріяк, сім‘я стрв давно хотіла переїхати, випав шанс.
Стрв, пам‘ятаю, ви навіть писали, що все готово, але то вагітність, то ще щось і все ніяк. Я вважала що ви німецьку вивчили до вільного спілкування як мінімум?
і ще, наскільки пам‘ятаю, знову ж, ваша робота не була з прив´язкою до України, наче онлайн, то нащо Вам робота з 8 до 17 в австрії?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks