| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Все ж видели, как мерзкий кобыл бреше?
https://youtu.be/1xw9MP29tQo
А тим часом у Запоріжжі дуже швидко розробляють український електромобіль.
Бачила фото кузова. Мамадарагая... Краще б вони в таврію або Ланос батареї всунули.![]()
Якість на рівні: користуємось не тиждень і не місяць, куди довше, активне носіння, часті прання - нарікань немає ні на тканину, ні на принти.
А взагалі-то мене дуже дивує висновок щодо якості, зроблений по фото з інтернету. І ще один висновок щодо якості, зроблений після всього-навсього тижневого користування.
Здавалося б, доросла та досвідчена людина (тим більше жінка, хазяйка) в першому випадку хоч потримає в руках річ, перед тим, як її безапеляційно знецінювати. А в другому - почекає зо два-три прання, щоб упевнитися, що з дешевої рибки не вийшла погана юшка. А вже тоді нахвалюватиме (таким же безапеляційним чином).
До цього моменту ти здавалась мені куди поміркованішою у висновках. Принаймні на побутовому рівні.
Щодо ціни - то креатив та оригінальність (а дизайни розроблені на замовлення Гвер, більше ні в кого таких нема) теж чогось коштують. Я - готовий платити за них.
Хто ні - велкам в масмаркет, ваше право.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Відсмоктувати - це твоя робота.
І що не так зі фразою з тієї картинки? Ніякого "не так" там немає, сенс саме такий, як і на фото: Зеленський вимагає від влади повернути моряків, яких Порох начебто в полон віддав. 23 моряки в 2018 році його дуже хвилювали, а зараз йому НАЧХАТИ на 2000 "азовців", яких він віддав у полон.
Дебіл.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Просто хтось ще за радянських часів працював в НИИ vse-obos.ru і з тих пір ніяк не може пропити досвід.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Нет. Выбираю по фото и описанию. Потом закупаю образцы. И только после этого ткань.)
К слову на футболках на сайте типа лакоста.
Но важно ж не только как долго носится/стирается и ТД. Важно какая она на ощупь к телу. Дышит или не очень. Так вот в той,гарантирую, потные подмышки. Настоящая лакоста выглядит иначе. Можете погуглить. Ну и у лакосты масло качество намного лучше .
Твоє "не тримала в руках, але воно фігня, бо я так бачу" - проти мого "купив рік-два тому, воно пройшло крим і рим, комфортно носиться і досі гідно виглядає".
Втім, я не вмовляю і не переконую, я свій вибір зробив, ти роби свій. Нема віри - не купуй, то твоє право.
Але з моєї колокольні твій апломб - гівна вартий, кажу, як є.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Для умственно отсталых поясняю. 21 век на дворе и такие процессы давно мезанизированы.
Но ты права,если будет сильно надо то могу и убрать.
И ты можешь хоть усраться пытаясь меня унизить курами,а нашим хлопцам борщ с домашней курицей очень даже нравится.. И для меня важно именно это а не говнометания вашей шоблы.
Вчора та сьогодні - це стара??Ти ще старіша, а нічого, живеш, на жаль.
Ой, пля, це хто ж таку пораду дає? Та, яка в Гугл НІКОЛИ НЕ ЗАГЛЯДАЄ????покопайте в гуглі![]()
![]()
Шо???вити зоромПля, ну, НЕ ЗНАЄШ мову - не розтуляй пельку!
Побачила фото футболки - висновок: якість погана. Побачила фото кузова авто - висновок: якість погана. Курятниця оцінює по фото.
Шкода, що Господь не бачив твоє фото до твого народження - він одразу зрозумів би, що ти ПОГАНОЇ якості, і не став би тебе створювати.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks