| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А Зеленський вже БІЛЬШЕ трьох років царює?
Ти б хоч басню прочитала, щоб не ганьбитися.
Сміттям теж ПРЕЗИДЕНТ повинен займатися?Хоч би почитали, за що відповідає президент/парламент/кабмін тощо.
Родича впізнав?
А ти, ніщеброд, заздриш?по Лондону шарится
"Какаяразница?"(с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ПОП в Лондоне и началась движуха по снятию друга Украины Бориса .... совпадение?! ))
Когда будет в Вене, свиснете. Хотя думаю уже был. Просто натихаря...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Классовая ненависть она такая... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Пятый президент Петр Порошенко все еще находится за границей, хотя его командировка закончилась 2 июня.
Ну классовое братство с обвиняемыми в госизмене, для меня точно чуждо.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
То, что и 5-й и 6-й президенты полностью просрали такое направление как ГО, таки очевидно.
Ограничения на выезд есть. Но ПАП уже выехал и какие у него есть ограничения на пребывание в странах ЕС по окончанию командировки?
Кабмин: работа чиновников за границей допускается только в случае командировки, иначе их могут уволить.https://sud.ua/ru/news/publication/2...inyal-reshenie
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks