| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ти не охренів, кацап?Якого це біса лідер опозиції повинен ТИХО сидіти?
Та ще й під час війни!
Це ВАШЕ стадо групується біля ВЛАДИ. А ми, патріоти, згупувалися навкруги УКРАЇНИ!!! Нас і нашу країну захищають ЗСУ, а не "говорящие головы"!Его адепты сплотились вокруг действующей власти
Крім того, повторюю в дцятий раз: влада - це НЕ ЛИШЕ ваш зелений ідол та його квартал! Це Й ОПОЗИЦІЯ ТЕЖ!!!
Ми - так, ЗАЛИШИЛИ. Опозиція навіть позив до суду не подала за незаконне припинення мовлення трьох ТБ-каналів. А ось ваша зелена влада та ваше стадо НЕ ПРИПИНЯЛИ війну проти опозиції ні на день!оставили разборки на потомДоказів тому - перші томи теми "Балаканина" та вже закрита тема про війну.
Хто-небудь, відріжте інтернет цій дурі.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Боже, яка вона дурна!
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Зато поросята верят, аж писяются под себя![]()
думаєте там, куди веде зелений фюрер, будуть вибори?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Прошу за такие слова мафу в вечный бан отправить, а потом расстрелять.
Про "илиту" с другого форума....
правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь
Я завжди підозрювала, що ти живеш у хліву, - тепер ти це підтвердив. Дякую!
Одразу після того, як це зроблять З ТОБОЮ за підтримування армії Ху.йла та ідей "руцкагаміра".
Читаю Чекалкіна - ні разу не бачила того, про що смердить оце чмо "з другого форума". Але я й не дивуюся: зебіли й не таке можуть побачити там, де його немає! У них он навіть ЗЕЛЕНСЬКИЙ рятує країну, а не ЗСУ.
"Чи то у березні, чи то у квітні"... Чи то було, чи не було. Але кістки треба переламати на всяк випадок, бо "я як на *першій приватній мемарні* скрін поста" ((с), якийсь беззмістовний набір слів).![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks