| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Деничка,ты можешь выть хоть лопнуть,но все цифры общедоступны и их может,при желании,найти в интернете любой.
Понятное дело,что для тебя достаточно только сайта Пороха.
Ну и даже если ты ещё сотню раз напишешь,что я дура,ни я не стану от этого глупее,ни ты не станешь умнее.
Так,что килайся своим говном,сколько в тебя влезет. До меня оно все равно не долетает.
да, это бесполезно. секта зебоб, уставшая воевать при порохе, и, наконец-то, славбо, отдыхающая при зе, раскодированию не подлежит.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ну, публичная клевета -- это как раз в духе зекоманды. не удивлена
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Звісно, що кожен може знайти! Окрім тебе. Бо ти НЕ БАЖАЄШ перевіряти інформацію, тому БРЕШЕШ частіше, ніж робиш подихи. І ось один з доказів цього.
Відкриваємо перелік військових бюджетів за всі роки незалежності й бачимо:
Ти ж брехала:2013 — 18,8 млрд. ₴ (2,4 млрд доларів США) (1,11 % ВВП)
Різниця у 8,2 млрд! Брехня? БРЕХНЯ!Допис від Антуриум
Йдемо далі. Ти стверджувала, що у 2015 році на армію держава витратила 50 млрд грн. Це правда. АЛЕ!!! У доларовому еквіваленті за тодішнім курсом це склало $2,5 млрд! Тобто у 2,5 рази БІЛЬШЕ, ніж за часів Овоча! Тобто ти знову ЗБРЕХАЛА!Цього разу тим, що заявила, буцімто Порох ЗНИЩУВАВ армію. Вперше бачу, щоб армію знищували ЗБІЛЬШЕННЯМ витрат на неї майже у три рази.
До речі, про курс долара: у 2015 році максимальний курс долара становив 23,45 грн, мінімальний взагалі 15,77 грн. Тобто СЕРЕДНІЙ курс долара за рік приблизно 20 грн. А не 27, як у тебе. Тобто і в цьому питанні ти ЗБРЕХАЛА.
Мене лише одне цікавить: казати ПРАВДУ ти взагалі ВМІЄШ? Чи цьому тебе батьки не вчили?
Якого "сайта Пороха"???для тебя достаточно только сайта Пороха.В нього Є власний сайт???
Що ти мелеш???
Звісно, не станеш, бо дурніше вже НІКУДИ.если ты ещё сотню раз напишешь,что я дура,ни я не стану от этого глупее
Звісно, не стану, бо я НАРОДИЛАСЯ розумною.ни ты не станешь умнее.
Ага, саме це ми й бачимо.килайся своим говном,сколько в тебя влезет. До меня оно все равно не долетает."Три дня я гналась за Вами, чтобы сказать, как Вы мне безразличны!"(с)
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 01.06.2022 о 02:56
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Деничка,я понимаю,что с математикой у тебя туго,но ты таки попробуй поделить выделенную сумму в 13 году на 160 тысяч ,и выделенную с 16 на 250 тысяч. А потом,если ты это осилишь, первое раздели на 8, а второе на 23.)
И сразу увидишь сколько денег было потрачено на снаряжение,питание,содержание и обучение одного условного бойца.
А если оттуда ещё отнять затраты на вооружение,к примеру на те же БТРы,о которых так много говорил порох и пару распаренных столовое для очень небольшой части бойцов,то остальным вообще ничего не остаётся.
Попробуй искать информацию ещё где-то ,кроме страничек Петра лексеича.)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks