| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Предположу проблема во вранье. Первый раз что-ли?
а, не, я не собиралась подчеркивать главноге. Вы как-то не так меня поняли.
я думала если есть необходимость перевести поминутно вопросы, я смогу. -- по-английски же звучат только вопросы.
(не в смысле "перевести", -- я их слышу ушаме в голову. в смысле -- зопесадь туд)
а потом поняла что задолбаюсь и стала искать переводной ролик.
но почему зе говорит про детей как "он" / "ему", я не знаю. может у них в семье сексизм и девочки не считаются.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Як може подобатися лайно?Та ще й сміттєвозних юстасів.
нарративный тандемСлухай, ти що, дійсно не второпаєш, що, пхаючи майже у кожне речення слово, зміст якого ти НЕ РОЗУМІЄШ, ти кожного разу ПІДТВЕРДЖУЄШ відсутність в тебе інтелекту та виставляєш себе посміховиськом?
Подивилася лише одну хвилину і можу впевнено заявити: порізали. На перше ж питання "Як Ви тримаєтеся?" НЕМАЄ відповіді, але по тому, як і що саме він почав відповідати, зрозуміло, що вона там БУЛА. Далі дивитися не стала - нудить. Дивитися його звернення до українців (щовечора) або до світової спільноти ще можу - там він читає по суфлеру та непогано грає голосом та обличчям. Але дивитися інтерв'ю, де він БЕЗ папірця та суфлера двох слів зв'язати не може та несе зашкалюючу нісенітницю, вище моїх сил.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Юр, а как бы поступили Вы? Напомню основные обстоятельства
- бюджетный дефицит
- отсутствие финансовой помощи
- "союзники" дают три дня на потерю всего в войне
- ПВО нет, авиации кот насцал, катерами ленкузни не защитить побережье, тяжелой арты нет
ну и прочее
а учитывая, что бить колокола надо было за год до вторжения, то есть конец 20го начало 21 года, то можно только окуеть от здобуткив сывочолого крыголама. который 5 лет "готовил" Украину с "международной коалицией" к сдаче, даже базовый регион себе облюбовал даже не в Киеве, а поближе к Польше
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в любой непонятной ситуации строй дороги!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не кварталовское дело было рыть окопы!
Проще просто сдать Мелитополь ...
Эту зраду обсудим после победы. А сейчас - не слышу комплиментов Зеле. Ну, не изверг, оказывается. Услышал мольбы, выпустил.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks