| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
НЕ МОЖ-НА!! Закарбуй це собі на лобі, нарешті!Якби це було можливим, їх повернули б вже у 2014-15 рр.! Три місяці намагаються домовитися хоча б про припинення вогню - паРаша ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ йти на будь-які поступки. Скільки ще треба часу та жертв, щоб такі, як ти, та Зеленський, нарешті ЗРОЗУМІЛИ, що паРаша НЕДОГОВОРОСПРОМОЖНА???
П...ць! Чому всі рашоголові вважають, що Україна БАЖАЄ відтяпати хоча б сантиметр мордорської землі?
Коли ж ви зрозумієте, що Україна - НЕ ПАРАША!!!
ну так не вийде перемовинами - буде військовим шляхом. це ж усі розуміють. навіть у рашці. тому, можливо, вийде перемовинами.
Ні, не має! Бо в нього на носі вже "Євробачення" та вибори - йому конче потрібно завершити бойові дії не пізніше, ніж до осені!але на таку думку президент має право? має, як на мене.
Востаннє редагував Дейнерис: 22.05.2022 о 00:33
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
как сложно секте будет.... всего три года, деградация такая,что даже слов нет...
.... даже микелка розумные весчччии пишет...
... а им еще Зе 7 (семь) лет видеть президентом
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А как вы технически собираетесь знищити парашу интересно ?
Пока что происходит ровно наоборот. Я не против полного освобождения, как и каждый гражданин.
Но мы должны исходить из реалий, а не сказок арестовича.
И как нам поможет освобождение от дальнейшей агрессии рашки ?
Ну будут ипошить ракетами не с Донбасса а из Ростова какая разница ?
П - перемога
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Тобто нам тепер очікувати прильоту? Тварюки!
Вона аж так злякалася!ЩО ми їй можемо запропонувати, щоб вона ПОГОДИЛАСЯ на наші вимоги? Не вбивати орків? Та чхати на них хотіли як Ху.йло, так і їх (орків) дружини/матері/сестри/доньки. ЩО запропонувати, щоб паРаша повернула нам ОРДЛО, Крим, полонених та депортованих? Відмову від НАТО на ЄС? Повну демілітарізацію? Деукраїнізацію? ЩО???
Так українці і позбулися. Рашоголові все ще вірять в "дагавариццапасередине".
Востаннє редагував Дейнерис: 22.05.2022 о 00:43
проснулись пидарасьі![]()
А тебе не хвилюють життя МАЙБУТНІХ українців?Твоїх дітей-онуків-правнуків. ПаРаша вже знищила мільйони українців, зараз вбиває ще тисячі. Тобі замало? Треба, щоб вона це продовжувала й через 10-50-100 років?
ТАК!!! І військові ЗГОДНІ з цим!
+10000000
Востаннє редагував Дейнерис: 22.05.2022 о 00:45
ти у мене в ігнорі.
але ж так було цікаво, чи не з'явилась у тебе особиста думка, чи досі все по методичках.
не з'явилася.
тобто - купа літер, але ніякого мислення взагалі.
до владівостока не будем йти, але ніяких договорів.
взагалі немає бачення, як закінчити війну, як повернути наших громадян, як відшкодувати зроблене кацапами, як покарати військових злочинців.
особистої думки - нуль. лише застарілі петіни методички, в яких ніякої конкретики немає.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А, то я не дочитала тоді - здалося, що то він таке три роки тому казав.
Зеленський, 21.05.2022: Вийти на лінію розмежування 23 лютого я вважаю великою перемогою. Не треба бути надто жадібними.****************** Я зі своєї промови видалила всі непристойні слова, тому вважайте, що я промовчала.
ПНХ, Скабєєв!При Пороху за два місяці було звільнено 2/3 Донбасу, рашик!
І не кажи: три роки тому хоча б деякі з вас були хоч трохи розумніші. А зараз ви взагалі морок.
Ти знов пігулки прийняти забув.а им еще Зе 7 (семь) лет видеть президентом
тогда не цитируй)
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks