| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Когда ты в подвале донецка без правого глаза и без руки, и ты из добробата или из ВСУ , ну тебе сам бог велел в общественные мировые обращаться...Все способы доступны.
Да и жене твоей - тоже.
Вы издеваетесь) ?
Мой вопрос был про страну о чоколадное правительство.
Ну если доси не понятно, о чем я.
Я же вам уже как бы объяснил - это у вас, 73% не было пыток/войны/путина, который точно нападет и т д...
Зато был барыга, 95 кварттал, любимая Мосейчук на 1+1 и Дубинский...
https://www.google.com/search?q=%D0%...15%2F2019&tbm=
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Як на мене, слушна ідея:
"Atlantic Council: Україні доведеться розгорнути величезні мінні поля на кордоні з Росією"
https://zn.ua/ukr/UKRAINE/atlantic-c...-rosijeju.html
"Чи можливі мінні поля такого розміру? Марокко вже може дати відповідь на це питання. Так звана Марокканська стіна була збудована в 1980-х роках, невдовзі після анексії сусідньої Західної Сахари. Метою було стримати захраві і їхній рух за незалежність. Протяжність Марокканської стіни - 2500 кілометрів. Фактично це найдовше мінне поле у світі."
По суті, це з переліку того, що держава мала б зробити щонайменше після 2014 (до цього - доводилось лише мріяти). Може, хоч тепер?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
вот это жизнь, больше 2 часов отстоять, чтобы залить 20л пального..
надо доставать велосипед, проверить камеры, покрышки
и ждать лучших времен, и насыщения рынка..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks