| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тамбовский волк тебе свой! Не смей, рашеголовое, ровняться со мной: тебе до меня прыгать и прыгать со своего днища!
Тобі повилазило? Про клави та миші розмову почала НЕ Я!!!Своє лайно з цього приводу жбурляй у СВОЇХ!
Тобто мене МОЖНА роками ображати, мою сім'ю, яку жоден з вас ні разу не бачив, поливати брудом, і навіть дитині смертю погрожувати, МОЖНА, а тебе чи тобі подібних навіть пальцем торкнутися НЕ МОЖНА?Я тебе й словом не чіпала, доки ти не почала жбурляти бруд у мене!
Де я просила мене ЗАХИЩАТИ? Цитату, брехло!!!Она еще возмущается, что её не защищают))Я казала лише про ЗДОРОВУ реакцію ПОРЯДНОЇ людини на той мерзенний вчорашній діалог. Якщо людині дійсно НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ образи, то не подобаються БУДЬ-ЯКІ, а не вибірково! А коли позиція "ця ображає - це погано, а ці ображають - це добре", то це ПОКАЗУХА! З тебе порядна людина, як "из Промокашки скрипач"(с).
Ще одна, якій ПОДОБАЄТЬСЯ, коли декілька уродів у БРУДНІЙ формі обговорюють жінку та пропозиції одного з них "потрахаться". І ця теж вважає себе ПОРЯДНОЮ людиною.
Якщо ви всі порядні, то я тоді взагалі Свята Марія.
На весь форум знайшлося лише два ЧОЛОВІКИ: ОлегБ та Vozar. Решта навіть людьми називатися не має права.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А давай миритца) Я же тебе в личке предлогал) Тупая ты шмара...
ОЦЕ ти називаєш "миритца"(с)?Допис від Ежыг
ТАК мир пропонують лише кацапи - дякую, що підтвердив, хто ти є.
Ще декілька років тому. У мене чудовий адвокат.ты хоть знаешь как это работает?
Навіть не сумнівалася: такі, як ти, можуть лише РЕГОТАТИ над погрозами смертю дитині.тут поржалОрки теж регочуть, коли гвалтують та вбивають українців.
"Совпадєніє? Нє думаю!"(с)
Адвокат явно "чудовий"))
Ладно трахом явно не миритца))
Ты интересная баба, все же можно найти к тебе подход
А ну в личке я немного перегнул, сама такая, вынудила
кого она там в суде, "хочет засудить" уверена?))) Наивная ты бабушка....
ПНХ
а шо нашашива многорукаядоблестная модерация?
тихонько попустительствует сексизму и газлайтингу, а так же оскорблениям и бранным выражениям по отношению к личности, национальной принадлежности участников Форума?
(меня можно не банить, я пишу очевидные вещи).
Востаннє редагував Мафальда: 14.05.2022 о 19:22 Причина: неудачный копипаст
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Окончательно в отстойник превращается с такой модерацией...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks