Новая Почта тоже отлично отправляет за границу
зато у Укрпочты щас в соседние страны скидка 70%
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Новая Почта тоже отлично отправляет за границу
зато у Укрпочты щас в соседние страны скидка 70%
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
\\\\\\\\\тут
Изменил параметры и пишут , на сайте, что можно..6дн 800грн. Пакет доков.
blues required by world! Всё, что можно сделать с крысой, можно сделать и с человеком. А с крысой мы можем сделать почти всё.
Это законно в ЕС? Распечатанный электр полис?
Генеральною Асамблеєю Ради Бюро «Зелена картка» було проголосоване рішення про зміну формату міжнародного страхового сертифікату «Зелена картка».
Більше не буде обов’язковим, щоб бланк сертифікату друкувався зеленим кольором на офіційному бланку, і він не повинен бути надрукований виключно страховою компанією.
з 1 липня 2020 року перейти від існуючого зараз, звичного сертифікату зеленого кольору (завдяки якому поліс і отримав свою назву) до чорно-білого бланку для можливості роздрукування електронного сертифікату на звичайних принтерах.
Новий формат Зеленої карти, повинен відповідати зразку, встановленому Радою Бюро «Зелена картка», зараз зелена карта чинна лише за умови наявності паперового документу. Пред’явлення для перевірки «Зеленої картки» з екрану мобільного пристрою поки що не допускається.
Слід також дотримуватися наступних вимог:
▪️З 1 липня 2020 року друк можливий також на білому папері (кольори, крім білого та зеленого, забороняються та роблять сертифікат недійсним)
▪️Розмір паперу: A6, макс. А4
▪️Колір шрифту: чорний
▪️Чистове роздрукування (у випадку смужок, пропусків тексту чи інших хиб друку процес потрібно повторити)
Господа, у нас в на форуме нет случайно торговца расходниками для печати? Нужен тонер!
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Жена в Германии уже 2 недели. И через 2 недели закончится ее зеленая карта (которую я так понял мы купили зря как и виньетыки которые тоже зря) У кого есть сакральное знание - че дальше со страховкой делать?
Чем этот вопрос отличается от моего??
Если купили зря то в чем проблема?
Тсс - вы меня спалили. Это ж тайна была. Когда я спрашивал как шины отправить туда, я ж не сказал куда. Это напомню когда сюда мент-доносчик прибежал мой фейс критиковать.
Раптор, дорогенький, 3 миллиона жен за границей сейчас. Это ж такое достижение - им хвастаться надо и гордиться.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks