| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Душ, тебя ничего тут не держит. Можешь смело ехать туда где тебе нравится.... не вижу проблемы.... СССР тебе тут точно никто не построит.... даже не надейся...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шановна пані! Ракетні удари розраховані на критичну інфраструктуру на початку війни і на її продовженні , а безпосередньо на людей будуть стосуватися, коли бойові дії будуть відбуватися на території міста.
Кожна людина буде поступати в межах своїх можливостей, я піду воювати з ворогом, хтось виїде, а хтось буде ховатися в будинку чи підвалі.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Кого перепутала, придурок? В чём спилилась? Таблетки выпей, шизофреник хренов!
Да свали ты нах! Еще не хватало кацапу обосранному пруфы подгонять!Ссылок на твою инфу конечно не будет....)))Тебе уже ВСЕ на этом форуме ПОДТВЕРДИЛИ эту информацию. Лень самому в Гугл заглянуть? Ну, хрен с тобой! Хуже этим ты делаешь только СЕБЕ: о твоём дебилизме уже только ленивый не говорит.
Это ж каким нужно быть идиотом, чтобы верить, будто всё это построили для ПРОСТОГО НАРОДА???
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks