| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Америкосы в процессе добровольной эвакуации, а НАТО еще думает что ей делать....
"НАТО не принимала решения о выводе своего персонала из Украины, следит за развитием событий - Столтенберг
https://interfax.com.ua/news/general/793596.html
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Как будто политинформатор приехал из города в клюб.
Востаннє редагував observer: 24.01.2022 о 21:56
Пряма мова Данілова: "Останнім часом відбувається перш за все інформаційних подій у нашій країні. Я хотів би звернутися до усіх вас – трошечки зменшити те напруження, яке сьогодні існує.
Ситуація, яка є, для нас цілком зрозуміла, немає ніяких приводів для того, щоб ми з вами панікували.
Я б дуже просив, щоб усі були в спокої. Тому що хтось, наприклад, пан Кличко хоче збирати мерів для того, щоб вирішити питання, в який спосіб вони захищатимуть нашу країну – у нас для цього є збройні сили, які здатні дати відсіч у разі необхідності.
Ситуація є абсолютно контрольованою, для нас немає нічого нового в тому, що відбувається…
Україна наша одна, ми її нікому віддавати не збираємося, і перемога обов’язково буде за нами. І в разі необхідності ми усі станемо пліч-о-пліч для того, щоб захистити нашу країну".
Деталі: Данілов нагадав, що в Україні складна ситуація і загроза війни з 2014 року.
Секретар РНБО наголосив, що влада не бачить наразі жодних підстав для повномасштабного наступу на Україну з боку РФ, а також "це неможливо зробити навіть фізично".
Те, що російські війська пересуваються по території РФ – не новина, наголосив Данілов.
Також за його словами, без внутрішньої дестабілізації "росіянам тут робити немає чого".
Все, расходимся.
Россия не планирует вторгаться на территорию Украины, а Киев достаточно хорошо подготовил вооруженные формирования для сдерживания возможного вторжения. Об этом по результатам экстренного заседания СНБО Украины заявил его председатель Алексей Данилов.
Он отметил, что украинские СМИ продолжают нагнетать ситуацию, используя уже привычные «пугалки».
Все так, але не зовсім.
З 91 року в Україні не було українського керівництва. Суто національного. Було совєцкє.
Мало того, ніхто з них і не ставив такого завдання, як розбудова армії. Овоч взагалі залишив лівобережну Україну і Київ без ПВО.
Хтось не думав, що на Україну можуть напасти, а тим паче росіянє. Хтось просто крав. Хтось виконував завдання рашистів. І якщо керівництво не думало, то який спрос з пересічних. Це для них було далеко, поки не настав 14 рік.
А про зраду армії в Криму, так от на материк вийшло 30% рядового состав і 36% офіцерського.. Госпогранслужба 26 %- 50%.
Як розказував БТРівець, першими побігли контрактні тітки. Когось купили, когось сім'ї нагрузили, а більшість - какаяразніца...
Я не впевнена, що якщо б напала не рашка, а ті ж турки, наприклад, що було б теж саме.
Тут проблема саме в психології, бо підараша більшістю сприймалася як дружня держава.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ну положим " в серии" 3M-22 еще нет..
Ибо - пока не закончены ГСИ/ГПИ..
Предположительно на весну 2022 - планируется пуски
в рамках ГСИ
Путину это да " успешно отрапортовали"
но само изделие еще ОЧЕНЬ сырое раз..
Заявленные ТТХ не достигнуты- два
7 с "крючком" (по американским данным 6 ) махов "со скрипом и парафином" на финальном участке это не "маршевые" 10000 км/ч
дальше самое "вкусное " - тема ПВРД СГ (это для тех кто не в теме Прямоточный Воздушно Реактивный Двигатель с Сверхзвуковым Горением) то есть маршевый двигатель ракеты
Так вот - такой себе академик Федосов (то который Евгений Александрович ) в конце 2021 года "обмолвился" что работы по созданию ПВРД СГ пока не вышли из экспериментальной фазы
Еще тема - "Децилин-М" (это для тех кто не знает - топливо для 3М-22)
Вот скажите мне родной
"ракета есть" - но маршевый двигатель " не готов"
топливо для нее оно еще испытаний до конца не прошло..
Это родной мой не "серийное изделие"
Серийное изделие это то где все эти вопросы "давно решены"
Вы как всегда " попутали войну и пуки"
Циркон " Рекомендовали к принятию на вооружение"
Причем я так думаю что в закрытой части есть что то типа
"после устранения недостатков исправления замечаний и достижения ЛТХ"
И еще я так думаю лет 10 пилить будут тему " ну мы же дорабатываем"
Вот где то так
Кстати Децилин-М - он ОЧЕНЬ токсичен.. почти как НДМГ
Не знаю как сейчас но в свое время после известных событий на К-19
подплав (ив СССР и в РФ) к жидкостным ракетам относился ОЧЕНЬ негативно..
Может конечно новые люди и "подзабыли" ну посмотрим..
Востаннє редагував Пал Степаныч: 25.01.2022 о 00:37
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
Пал Степанович, мы наверное разные источники в Интете читаем. Четко написано - запущено в серийное производство в 2021г. Предлагаю на этом закончить обсуждение вооружения.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Такая же мерзота, как и фрау.Канцлер Германии призвал Европу и Соединенные Штаты тщательно обдумать выбор санкций против России за дальнейшую агрессию против Украины, отметив, что санкции не могут не иметь последствий для Германии.
Об этом Шольц заявил в интервью Sueddeutsche Zeitung, его цитирует агентство Reuters, сообщает "Европейская правда".
"Благоразумие диктует выбор мер, которые повлияют на тех, кто нарушает совместно согласованные принципы", - заявил Шольц.
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Плюс вот ещё :
Президентом ПАРЄ став ініціатор зняття санкцій з делегації РФ
https://www.eurointegration.com.ua/n...01/24/7133004/
Пусть валит к ху..м собачим ... вместе с кошкой ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks