| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чисто интересно, кто то вспомнит про ДЗМО, Завод прессов, Агрегатный, КРЗ, Завод Шевченко, которые после 14 года канули в лету практически ?
Брехню, как обычно, нам принесли)))
З Новим Роком вітають всіх працівники «новорічної зміни» наших Яготинського та Пирятинського заводів. Ми відпочиваємо вони працюють. Більше смачних та поживних молочних продуктів нам з вами у багаторазові непластикові пакети!
Колективи заводів «Молочного альянсу» вітають усіх з Новим 2022-м роком і бажають, щоб цей рік був кращим у всіх проявах нашого з вами життя!
Багато хто переживав, що через важку економічну ситуацію ми зупинимо виробництво. Ні!
Заводи і в Яготині, і в Пирятині працюють в цей святковий день, будуть працювати на Різдво, і далі, далі, далі! Щоб на полицях магазинів завжди була свіжа і смачна молочна продукція!
Читаю собственника с 2013 годв)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
При нашей производительности труда хорошо у нас в стране быть не может.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks