Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 14 з 17 ПершаПерша ... 4567891011121314151617 ОстанняОстання
Всього знайдено 330, показано з 261 по 280.

Тема: Да, СКИФЫ мы, да ХЛЕБОРОБЫ мы, с раскосыми и жадными глазами

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так, я і зараз вважаю, що такого народу нема. Останні свідоцтва про кіпчаків були саме 600 років тому, саме як цілісний народ. Потім представники цього народу просто асимілювали з іншими.
    "Последние свидетельства" были не 600 лет назад, а не далее как НЕДЕЛЯ назад. Но Ведьма шото "вважает".... Перпендикулярная реальность....

Так, кіпчаки були до формування українців і якась частина лягла в основу, ну і що?
    Ой, а таки "легли в ОСНОВУ" УКРАИНЦА??? Вот это новость !!!! Вот это бомба !!! А потом "украинец" говорит "кыпчаку" : вали в парашу, ПОНАЕХА ??? Это тот самый "украинец", в основе которого кыпчак?

А когда же СФОРМИРОВАЛСЯ этот удивительный ЦЕЛОСТНО ЛИТОЙ "украинец"??? Наверно века и века тому? А поглядим ка сюда: https://www.loc.gov/item/a22000910/ Какой забавный документ 1918 года. Когда миру впервые представили родившуюся Украину. И просили признать её. И там, в этом документе, даже написано, а КТО ЖЕ НАСЕЛЯЕТ УКРАИНУ

"Украинцы" СОСТОЯТ (!!!!) (сборняк этносов блин, а не ОТДЕЛЬНЫЙ ЭТНОС) из:--МАЛОРОССЫ, Литвины, Евреи, Немцы, молдаване и болгары. Есть также некоторое количество казаков, но это из Малорусского происхождение. (КАЗАКИ, блин, указаны как ОТДЕЛЬНАЯ народность. НАРОДНОСТЬ, мать твоя, а не профессия.!!!!!!) Подавляющее большинство жителей Украины малороссы (упс....Не Украинцы? Малороссы? Как же так, Ведьма? Вы же всю задницу от крика порвали, что МАЛОРОСЫ НЕ УКРАИНЦЫ? А Украинцы то ГДЕ? ГДЕ Ваши "украинцы"???) .
    Происхождение малороссов и их точное отношение к другим ветвям славянской семьи все еще остаются предметом спора

Йопта...Так даже....НЕ СЛАВЯНЕ ?

Про гени. Я робила тест ДНК, нема у мене ніяких кіпчаків, 0,01% берберів є, а от азійської і єврейської крові нема.
    В студию. Вам врать-как дышать.

Коли людина собі дозволяє називати себе кіпчакам, а іншому не дозволяє називати українцем, це щось з психікою.
    Весь світ визнає українців, а Странік ні. Так може Страніку десь голову полікувати?
    І імперець ви - бо саме ви не визнаєте українців, їх право на існування, право людини визнавати себе українцем і намагання засунути назад в імперію.
    И опять бочка лжи. И опять клевета. А ведь я только несколькими постами ранее писал. Но репродуктор всё льёт и льёт помои...Не взирая ни на что. Виолетта, Вы прелесть.

Дописів
    24 545

Типово

Мені дивовижно, щ хтось цьому наркоману ще й відповідає.
    З кипчаків він…
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Це марно..
    Вже 100 разів про одне і теж.

Я вам нічого не винна, можете себе відчувати ким завгодно, а я маю право вважати вас кацапнею з імперським поглядом.
    І головне - українцям начхати на ваші погляди на них.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Таке благо - ліберальна модерація!

Людині виявили шану, організували йому окрему іменну тему, поставивши цим в один ряд з такими видатними особистостями нашого форума, як Аляк, Хонест. Таки ж ні - вперто повзе в усі підряд, і скрізь розкладає свій послід, а в свою не ходить.

От брав би приклад з колеги по нещастю: Хонест таким не займається.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Мені дивовижно, щ хтось цьому наркоману ще й відповідає.
    З кипчаків він…
    Пятый. И всё? Где остальные стройные ряды? Только пять мосек лают на весь оГород?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Це марно..
    Вже 100 разів про одне і теж.

.
    Очевидно, що у представників кочових племен туго було з креативом.
    Тому і залишились переважно в історичних спогадах.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Пятый. И всё? Где остальные стройные ряды? Только пять мосек лают на весь оГород?
    Я думаю, що ваша лайка перевершіть і заб'єть будь які спроби когось вам відповідати.
    А якщо про мосєк, то собаги гавкають, а ви лаєтесь.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис

Людині виявили шану, організували йому окрему іменну тему, поставивши цим в один ряд з такими видатними особистостями нашого форума, як Аляк, Хонест. Таки ж ні - вперто повзе в усі підряд, і скрізь розкладає свій послід, а в свою не ходить.

Йоран. Вы же ВЫШЛИ. Что же Вы всё пытаетесь прилипнуть, как говно к подошве?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Я вам нічого не винна, можете себе відчувати ким завгодно, а я маю право вважати вас кацапнею з імперським поглядом.
    А почему не японским экстремистом? Или китайским шпионом?

І головне - українцям начхати на ваші погляди на них.
    КАКИМ "Украинцам"? Тем, в основе которых лежит кыпчак, или ПРИДУМАННЫХ Вами бесполых уродов без племени???

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Я думаю, що ваша лайка перевершіть і заб'єть будь які спроби когось вам відповідати.
    А якщо про мосєк, то собаги гавкають, а ви лаєтесь.
    Ну Вы мне такой комплимент...да...Но стараюсь. Беру уроки у ваших "активистов". Учусь. Пока такие учителя есть.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Очевидно, що у представників кочових племен туго було з креативом.
    Тому і залишились переважно в історичних спогадах.
    Будь які кочеві племена рано чи пізно були вимушені осісти, тому і асімілювали серед народів.
    Ну, є в наші дні унікуми, які зараз чогось хочуть повернути якісь племена до формування сучасних народів. От так може виглядати представник Італії, який заперечує існування італійців, а каже що він етруск, або латинян. Так може виглядати представник Іспанії, який заперечує існування іспанців, а каже, що він представник ареваків чи лузонів. І так в кожному народі.
    Формування сучасних європейські народів розпочалося десь у 14 - 15ст і закінчилось серединою 19. Імярек же відсилає нас всіх до початку нової ери. Ну,це його збочення. І не єдине.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А почему не японским экстремистом? Или китайским шпионом?

КАКИМ "Украинцам"? Тем, в основе которых лежит кыпчак, или ПРИДУМАННЫХ Вами бесполых уродов без племени???
    Ви досі не зрозуміли?
    Будь який нарід сучасний не прилетів з іншої планети. Будь-який нарід формувався і формувався на основі якихось племін або племенних союзів. Кіпчаки одно з джерел формування українського народу, яке, як і інші племена асимілювали, розчинилися серед інших племен. Але після племін з'явилися народи, а потім нації.
    Український нарід є. Кіпчакського народу нема. Є окремі люди, які хочуть вважати себе народом. Ну, вважайте. Вам же тут кажуть, не заперечуємо, але перестаньте імперську брєдятину нести.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Странник, вийшов я у ваших фантазіях. Навчіться складати букви в слова і розуміти текст. А от чому ви липнете скрізь, а не скромно сидите в своїй темі, бажано пояснити.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Є окремі люди, які хочуть вважати себе народом. Ну, вважайте. Вам же тут кажуть, не заперечуємо, але перестаньте імперську брєдятину нести.
    А Вам не кажется, что выделенное и есть "имперская бредятина" ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ні, не здається.
    Кіпчаки не були народом. Вони були племенем.
    Якщо не вірите, почитайте визначення, що таке нарід.
    Мало того, людям, які себе вважають кіпчаками ніхто не заперечує так себе вважати.
    От Странік живе по своїм законам, має 3 жон, виховує дітей не українцями. Хтось його переслідує за це?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Странник, вийшов я у ваших фантазіях. Навчіться складати букви в слова і розуміти текст. А от чому ви липнете скрізь, а не скромно сидите в своїй темі, бажано пояснити.
    Мій любий пан Йоран. Спочатку визначте значення слів, а потім вже розкидайтеся ними. І Ви одразу позбавите людство половини його непорозумінь. А у яких темах мені "сидіти" не Ваша справа. Навседобре.

Всё. На сегодня хватит. Ушёл готовить "курочку по еврейски".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мій любий пан Йоран. Спочатку визначте значення слів, а потім вже розкидайтеся ними. І Ви одразу позбавите людство половини його непорозумінь. А у яких темах мені "сидіти" не Ваша справа. Навседобре.

Всё. На сегодня хватит. Ушёл готовить "курочку по еврейски".
    Але ж дійсно..
    Тема про вторгнення, а скотилася знов до не існування українців і до.. племін.
    В будь який темі все до цього йде там де ви.
    Так може реально, до своєї теми писати?
    Може модератори перенесуть?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Це ж одна із ознак совкової потвори, не визнання сучасних реалій. Ти також у своєму астралі?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ой, а таки "легли в ОСНОВУ" УКРАИНЦА??? Вот это новость !!!! Вот это бомба !!! А потом "украинец" говорит "кыпчаку" : вали в парашу, ПОНАЕХА ??? Это тот самый "украинец", в основе которого кыпчак?

А когда же СФОРМИРОВАЛСЯ этот удивительный ЦЕЛОСТНО ЛИТОЙ "украинец"??? Наверно века и века тому? А поглядим ка сюда: https://www.loc.gov/item/a22000910/ Какой забавный документ 1918 года. Когда миру впервые представили родившуюся Украину. И просили признать её. И там, в этом документе, даже написано, а КТО ЖЕ НАСЕЛЯЕТ УКРАИНУ

"Украинцы" СОСТОЯТ (!!!!) (сборняк этносов блин, а не ОТДЕЛЬНЫЙ ЭТНОС) из:--МАЛОРОССЫ, Литвины, Евреи, Немцы, молдаване и болгары. Есть также некоторое количество казаков, но это из Малорусского происхождение. (КАЗАКИ, блин, указаны как ОТДЕЛЬНАЯ народность. НАРОДНОСТЬ, мать твоя, а не профессия.!!!!!!) Подавляющее большинство жителей Украины малороссы (упс....Не Украинцы? Малороссы? Как же так, Ведьма? Вы же всю задницу от крика порвали, что МАЛОРОСЫ НЕ УКРАИНЦЫ? А Украинцы то ГДЕ? ГДЕ Ваши "украинцы"???) .
    Происхождение малороссов и их точное отношение к другим ветвям славянской семьи все еще остаются предметом спора
    Це не є для нас якоюсь особливою проблемою, бо є українська нація, яка складається з різних етносів. Етноси мають можливість продовжувати свої традиції.
    Ставити під сумнів існування українців, як окремого етносу досить сумнівна справа, притаманна тим, хто страждає комплексом неповноцінності, пов'язаного у зміні статусу, з імперського на національний, а це є не етнічний, а ідеологічний штамп.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 279

Типово

+1000000
    Йоран. Вы же ВЫШЛИ. Что же Вы всё пытаетесь прилипнуть, как говно к подошве?
    Сказало чмо, которое ВСЕ темы засрало своим присутствием и метанием дерьма в украинцев!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 14 з 17 ПершаПерша ... 4567891011121314151617 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті