| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Та какой там рфии пипец при таких-то ценах на энергоносители? По крайней мере сейчас это полный анреал ...
Дени, если бы ты кроме говна еще чем то интересовалась, то точно бы знала, что Гиркин уже давно не шавка Кремля....
Манула, посмотри интервью, много для себя нового узнаешь, в том числе и про цены на энергоносители. Я лично считаю Стрелкова лузером идеалистом и идиотом, но в вопросе войны он умнее тебя в разы.... и кстати говорит о том, почему воюющей России будет пох цена на газ.... Кстати воюющей России лично Стрелков дает ТРИ дня.... до полного краха. Вернее не так. "Два, ну может три".... это цитата из него...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я тебя что заставляю это смотреть? Смотри вон Соловьиный помет. Они там уже скоро весь мир нагнут. Вон даже Илларион в это поверил. А он из тех кого кстати собрались таки нагнуть, в отличии от украинцев. Нас они просто хотят спасти как заблудших, попавших под плохое влияние...![]()
ЗЫ Гиркин ни чем не лучше Возара, но в гибридных войнушках он профи.... хотя бы потому что выжил в них...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Це ілюзія, бо Гіркін представляє одну із так званих веж Кремля, на противагу Жиріновського, а по суті одне і те ж завдання - знищити Україну. Звісно, Росія, як тоталітарна система має певні проблеми, але їх загострення може бути за складних обставин. Цих обставин поки не спостерігаємо.
Гіркін ворог, але багато здравих думок. Це те, про що я кажу, якщо хочете якісну аналітику - - треба мати реальну картину, а не займатися вигадками.
Але в нього є фішка яка не дає повністю реально подивитися. Це - тверде переконання, що США хоче захопити рашу і розвалити її. Якщо б так було США нічого не заважало це зробити у 90-х,коли раша була слабка, а не підтримувати і не посилати їжу їй. Але ж якщо позбутися цього переконання, то не залишається сенсу в боротьбі.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks