| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Строить новые аэропорты, когда из 22 существующих у нас только пять модернизированы, – это нонсенс (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
казалось бы)))
а у тебя другая?))))Верховна Рада України від імені Українського народу - громадян України всіх національностей,
виражаючи суверенну волю народу,
спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основі здійсненого українською нацією, усім Українським народом права на самовизначення,
дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя,
піклуючись про зміцнення громадянської злагоди на землі України та підтверджуючи європейську ідентичність Українського народу і незворотність європейського та євроатлантичного курсу України,
{Абзац п'ятий преамбули із змінами, внесеними згідно із Законом № 2680-VIII від 07.02.2019}
прагнучи розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу,
усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями,
керуючись Актом проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, схваленим 1 грудня 1991 року всенародним голосуванням,
приймає цю Конституцію - Основний Закон України.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
vanna Klympush
@IKlympush
Прийшла у Верховну Раду. Колеги з інших фракцій вітають із першим днем перевороту.
Було би смішно, якби не так соромно...
..дизайн кнопочки должен включать лейбл "Астанавитес!" ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Зате дебіли з слуг нарядилися в футболки " мама любіт...", вибачте, "за ігарьвалєріча. проти таваріща пьєті" (с)
))
Ну, как бы, исходя из процитированного, следовало бы установить прожиточный минимум на уровне тысяч 15 - 20 гривен на текущий момент и налоги брать только с сумм, превышающих этот минимум.
Плюс освобождать от налогообложения лечение, обучение, приобретение первого жилья и подобные вещи.
Не ?
..я вообще не понимаю, каким боком, и непокуйЛи, нам мнение российских чиновников и пропагандистов .. у нас своих дармоедов мало для этого?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks