| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Порошки, я же говорю, это не вашего уровня игра. Ваш уровень это Дейнерис. И то она среди вас самая умная. Хоть и черноротая..... Просто расслабитесь и смиритесь с тем, что вас в очередной раз поимели.... Хотя есть один шаг.... но думаю вы до него никогда не додумаетесь, а Пэтро никогда на это не решится....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
... уже в третий раз спрошу ... кто такое это Бобыренко?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Так я же и говорю. Максимальный уровень порошков это Дейнерис. Потому что даже Бутусов уже тупее.... много тупее. Но некоторым заходит. Кому то другому я бы посоветовал прочесть Шукшина Срезал. Тебе не буду.... все равно не поймешь...
ЗЫ говно уже не работает... вернее работает против....
Что хорошего? А то, что после сегодняшней пресс-конференции на клоуна посыпется гора заявлений в суд, в том числе и в Европейский. Лерос подаёт в суд на клоуна за очередное оскорбление: тот обозвал его взяточником, не имея ни единого доказательства этого. Уверена, Анна Дзюба (журналистка "Прямого") тоже будет подавать в суд - на охранников клоуна, которые повалили её на землю за то, что она хотела задать вопрос паяцу. О ком-то еще слышала, но уже не помню. Это клоунский конец.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Журналіст американського медіапроєкту Buzzfeed News Крістофер Міллер розповів про ймовірних організаторів державного перевороту в Україні.
Джерело: Міллер на своїй twitter-сторінці, посилаючись на свої джерела з Офісу президента
Пряма мова: "Спробу державного перевороту, про яку згадав сьогодні президент Володимир Зеленський, готували офіцер російського ФСБ та три зрадники з МВС України, які перебувають у Криму".
Деталі: Відповідно до джерел Міллера, головним "куратором" є згаданий працівник ФСБ, якого звати Василь Васильович Лаптєв. Імена трьох українців: Олексій Васильєв, Василь Грицак й Едуард Федосов.
Міллер додав, що організатори хотіли використати суспільну напругу всередині України, зокрема боротьбу між Зеленським та Ахметовим.
Водночас, він наголошує, що в записі розмови чотирьох підбурювачів згадується бізнесмен Ринат Ахметов, але його участь не доведена. Як переказує Міллер, організатори перевороти говорили, що їм "треба бути готовими вийти на контакт і почати співпрацювати з Ахметовим".
1 грудня ініціатори перевороту сподівалися влаштувати протести на Банковій, що мали би спровокувати подальший безлад у столиці та привести до влади людей, наближених до олігарха.
За словами Міллера, Офіс президента планує передати аудіозаписи розмов до спецслужб США цього тижня.
Джерело Міллера додало, що таким чином в Офісі президента прагнуть досягти "перемир’я" з бізнесменом.
https://www.pravda.com.ua/news/2021/11/26/7315396/
Пошёл слив из опы ...
Это всё, что нужно знать о путче ...![]()
Востаннє редагував Манула: 26.11.2021 о 21:37
Шо то ты какой-то не объективный, зашоренный так сказать
да и где Ю.Бутусов. обтер кого то там кроме себя в испуге?
(человек не был на гос. службе, не при при комун службах городов, а издит как осведомленный обиженный (не жертва режима) диссидент и враг если не Украины, то икс якобы режима ). ИМХО, Бутусов не журналист - , это минимум оценки и ТОЧКА, но он и не "ноль"
Востаннє редагував KpoT: 26.11.2021 о 21:35
Возар это у тебя работа. А я просто показываю детям и престарелым комсомолкам что их сделали. Легко и не принужденно. И ты в числе тех кого сделали. А там уже сам выбирай, ты детка или престарелая комсомолка.... мне пох...
с одной стороны мелочь, а с другой...курочка по зернышку - голому рубашка))
Курс єврооблігацій "ДТЕК Енерго" з погашенням у 2027 році обвалився у п'ятницю на 11,6% одразу після звинувачень президента України Володимира Зеленського на адресу компанії та її власника Ріната Ахметова на прес-конференції у п'ятницю.
Джерело: https://biz.censor.net/n3301822
https://www.pravda.com.ua/columns/2015/12/15/7092575/
15 грудня 2015
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks