| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дякую Микки...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Цікаво, хтось встиг нагріти руки на цьому з 95 кварталу?
Канадська компанія з якою Укроборонпром мав будувати патронний завод припинила існування
https://www.ukrmilitary.com/2021/11/gl-munitions.htmlЯк відомо, у червні, Укроборонпром та ДАХК «Артем» підписали угоду з канадськими компаніями GL Munitions Inc. і Waterbury Farrel щодо створення виробництва набоїв.
«Угода передбачає невідкладний початок спільної роботи над техніко-економічним обґрунтуванням будівництва патронного заводу в Україні», — повідомляв тоді генеральний директор концерну «Укроборонпром» Юрій Гусєв.
Наступного дня у ЗМІ з'явилась інформація, що компанія Waterbury Farrel, яка насправді є торговою маркою компанії Magnum Integrated Technologies Inc., має фінансові труднощі.
А вчора, один з користувачів твіттеру звернув увагу на те, що інша канадська компанія, з якою Укроборонпром мав будувати патронний завод в Україні, взагалі припинила існування.
Йдеться про GL Munitions Inc., яка була створена всього за місяць до підписання угоди — 19 квітня 2021 року. Виявляється, що за інформацією канадського урядового порталу, ця компанія припинила свою діяльність 15 вересня 2021 року.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Чего то я не понял.
Уже середина недели, а настойчиво обещанной писанины все нет и нет ...
Опять обосратушки ?
дык на следующей неделе же. билингейц в твитере твит твитнул.
как в том анеке.
открыл Абрам магазин. на витрине большими буквами: СЕГОДНЯ ЗА ДЕНЬГИ, ЗАВТРА БЕСПЛАТНО.
Народ заходит, покупает, хранит чеки на завтра. приходят завтра, набирают полные корзины, идут к выходу. Абрам хватает всех и тянет до кассы.
- Абраша, мы не поняли. на витрине же написано "сегодня за деньги - завтра бесплатно".
- Ну да, а что не так?
Рост экономики во втором квартале 2.4% по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. Это что достижение новой власти?
Прошлый год был спад ВВП около 15% ( по памяти). Так получается что прошлый год продолжается и экономика страны в крутом пике. Но зато как играем цифрами....у нас типа рост. Ж....а полная, а не рост. А где рост? В магазинах рост цен - вот где рост. И там не на 2.4 %, а на порядок больше. Вот где рост.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Із келихом пива та Єрмаком: Зеленський вболівав за збірну України з футболу у пабі
Просто интересуюсь - поссать тем же составом ходят? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Зеленський понесе покарання за державну зраду - Ємець
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Квентин Тарантино "Криминальное чтиво" быстрее снял чем расследователи свое "Вагнергейтское чтиво"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks