| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
та кто тут тебе только не рассказывал куда "рулить")))
всемжелающимвозвратавмиллионразбольшевсеготого,чег овыдругимжелаете
лучи добра)
О, очередной повод для публичных протестов за свободу !В Ровенской области детей, которые не получили прививку от полиомиелита, не будут пускать в школы и детсады. Соответствующее распоряжение подписал главный санитарный врач области Роман Сафонов. Об этом сообщает
Отмечается, что также предусмотрено исключение непривитых против полиомиелита детей из детских садов.
)))))))))))))))))))))))))))))
Уточнил...
Востаннє редагував Vozar: 08.11.2021 о 13:02
Я ее маленькой статистике доверяю больше чем официальной всеукраинской... И из ее статистики можно почерпнуть и о действенности разных вакцин. Так и собирается статистика.
Из моего окружения все пожилые и молодые с ослабленным здоровьем вакцинировались короноваком, потому как в начале лета только он и был доступен обычным людям.
И, думаю, такое положение с видами вакцин не только в моем окружении.
А в Германии разве вакцинировали короноваком? Нет.
Меня интересует информация и факты.
А агрессия антивакцОв мне уже надоела, я их пролистываю.
Кимон, сори - прочитал про врождённый от кори
Был не прав.
Хотя не понимаю все равно до конца почему врачи настаивают делать прививку.
Почитала статью.
Прекрасное объяснения юриста:
а теперь вопрос, почему вакцинация таки добровольная?Чи обов'язкова вакцинація?
За українським законодавством вакцинація на ковід є добровільною. Немає жодного юридичного документа, який казав би про обов'язковість щеплення.
Але при цьому держава встановлює для невакцинованих певні обмеження. Наприклад, якщо людина невакцинована, то обмежуються її контакти з іншими в інтересах захисту людей.
Є право людини на здоров'я і життя, а є право не вакцинуватися. Відбувається конкуренція прав. І право на життя тут переважає. Ти маєш право не вакцинуватися, але тоді будуть обмежені твої суспільні контакти, щоб ти не створював загрози для інших.
если непривитые убийцы)))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Пардон, если было.
Про Моршин
https://www.pravda.com.ua/articles/2021/11/8/7313154/
"У нас все таки хворіють люди, хай у легкій формі. Маємо 30 хворих, з них троє у лікарні – це три літні жінки, 70-80 років"
До початку вакцинальної кампанії в Моршині була доволі адекватна дискусія про щеплення, розповідає міський голова. Без акцій протесту та заяв про "чіпування". Однак побічних ефектів, від тоді ще маловідомих вакцин, містяни таки трохи побоювались.
Втім страх, крім пункту щеплення, живе ще у двох місцях. І хто зна, де частіше.
Перше – міське кладовище, де за даними місцевої влади, за весь час епідемії від ковіду поховали трьох жителів. Двох у 2020 і одного у лютому 2021.
Друге – гаманець. Ільницький припускає, що принаймні половина жителів пішла на вакцинацію саме з економічних міркувань. Люди хотіли повернутись на роботу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks