| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://protocol.ua/ua/pro_reglament...ni_stattya_78/
Останній пункт цікавий.
Взагалі, від голови залежить багато чого, а головне - прийняття, чи не прийняття законів.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да и что ж там такого в последнем то пункте интересного ??
Стаття 88. Верховна Рада України обирає із свого складу Голову Верховної Ради України, Першого заступника і заступника Голови Верховної Ради України та відкликає їх з цих посад.{Частина перша статті 88 в редакції Закону № 742-VII від 21.02.2014}
Голова Верховної Ради України:
1) веде засідання Верховної Ради України;
2) організовує роботу Верховної Ради України, координує діяльність її органів;{Пункт 2 частини другої статті 88 в редакції Закону № 742-VII від 21.02.2014}
3) підписує акти, прийняті Верховною Радою України;
4) представляє Верховну Раду України у зносинах з іншими органами державної влади України та органами влади інших держав;
5) організовує роботу апарату Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України здійснює повноваження, передбачені цією Конституцією, у порядку, встановленому Регламентом Верховної Ради України.
и сразу же, логично, из одного выплывает второй вопрос - а зачем же его тогда собственно менять..?..))
пусть сидит, протоколирует себе, тихо-мирно..
но нет же
даже трускавецкое заседание, с дискотекой, устроили по этому поводу..
совсем не удивлюсь даже, если с групповухой и оргиями после..![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
да ну..
вдруг, и по кумполу - как то маловероятно..))
тут скорее - "если друг оказался вдруг, и не друг и не враг, а так.."
хотя, даже тут более подходит:
"А все-таки Квартет нейдет на лад.
Вот пуще прежнего пошли у них разборы
И споры,
Кому и как сидеть..
А вы, друзья, как ни садитесь,
Всё в музыканты не годитесь."
Востаннє редагував Alexs: 03.10.2021 о 11:37
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
най гуляют)))
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks