| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
))
Вчора пізно ввечері зайшов на сайт президента, і дуже-дуже захотілось матюкатися капслоком; але мама нервує, коли я так роблю, тому спеціально відклав до ранку, щоб охолонути .
Можливо, ви вже здогадалися: це про “Залізний купол”. Що, значить, поправка конгресмена Франкліна – це “перші результати” візиту Зеленського до Штатів?
Ну, я просто мовчу про те, що писати в одному рядку “результати” і “Україна МОЖЕ отримати” – це, канішно, шедевр.
Тим паче, шось експерти, яких я читав, дуже сумніваються, що “Залізний купол” нам потрібен взагалі. Ми не з ХАМАСом маємо справу, а з регулярною армією, “ето совсєм другоє”. Але гаразд, сам я тут не експерт. Скажу про те, де я експерт.
Бо коли ми дізнавалися від президентської пресслужби, що МВФ вирішив усьому світу виділити бабок “після телефонної розмови президента Зеленського з головою Фонду”, це було просто поржать, та й таке.
Але коли йдеться про військово-технічну співпрацю зі США, де, навіть тьотя Вася з базару розуміє, треба все акуратно, продумано й тихо – це зовсім інше…
Нє! Не так важливо, щоб сонце зійшло, як прокукурікати.
Це жесть, друзі. Це тупо жесть… Ні, всім нашим президентам оточення влаштовувало теплі ванни, але Зеленський перший, якому туди ще й підвели електрострум.
Но, я так розумію, чоловікові нравицця…
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А вот и объяснение такой активности пэтровых подху.йлятников..... говорю же не просто так...
СБУ викрила ботоферму, яка працювала на Росію
СБУ викрила масштабну ботоферму. Зловмисники створювали профілі у соціальних мережах, які поширювали замовні матеріали з Росії.
Джерело: СБУ
Виявили майже 50 тисяч фейкових профілів
Організатором ботоферми виявився мешканець Харківщини. Він має чималий досвід у сфері телекомунікацій, тому успішно реєстрував фейкові профілі у соцмережах.
Ботів зловмисник передавав замовникам. На одну SIM-карту він реєстрував до 5 фейкових облікових записів у різних соціальних мережах. Оплату за виконані замовлення чоловік отримував у рублях через електронні платіжні системи.
Загалом правоохоронці виявили майже 50 тисяч фейкових акаунтів, які створювали "альтернативну реальність" у соцмережах.
"Армія ботів" поширювала публікації та коментарі, спрямовані на:
зрив національної програми вакцинації;
виправдання збройної агресії Росії на Сході України;
дискредитацію української влади.
Під час обшуків правоохоронці вилучили:
комп'ютерне обладнання із доказами протиправної діяльності;
GSM-шлюзи та SIM-банки;
5 тисяч SIM-карток українських операторів зв'язку.
Наразі тривають слідчі дії для перевірки можливої причетності мешканця Харківщини до співпраці з російськими спецслужбам.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вообще фб аккаунты не для этого фармят. У фб пару лет, после того как их оштрафовали на 5 миллиардов долларов (нифига себе цифра, да?) сильно закрутились гайки в плане рекламы. Будь ты хоть 1000 раз рекламодатель не нарушающий никакие правила - тебя все равно заблокируют насовсем. Вопрос лишь времени. Техподдержка у фейсбука это полная жопа.
Поэтому появился рынок фармленных аккаунтов и их производных. Плюс появились специальные платные браузеры для работы с ними. Так как это расходники - многие тратят в день по 50-100 аккаунтов (если рекламируют серые ниши - например дейтинг или гемблинг) , поэтому и покупать их нужно много.
Естественно, когда компания, которая фармит акки продает их - они не спрашивают, что вы будете с ними делать. И иногда приходит СБУ![]()
Попалась сегодня статья в Атлантик Консул, как раз по судебной реформе.
Реформировали, реформировали да недореформировали.
Саботаж на местах.
https://www.atlanticcouncil.org/blog...dicial-reform/
Кому лень в гуглопереводчик лезть, своими словами.
Есть/должен быть совет по судебной этике, который выбирает/назначает судей в Верховный суд Украины,
Совет состоит из 6-ти человек: три украинца и три иностранных эксперта.
Действующее на данный момент законодательство даёт преимущество в выборе судей иностранным экспертам. А украинцы в этом совете так, для проформы.
Но для видимости законности и порядка, в этом совете должен быть хотя бы один украинец.
А на данный момент Судейский совет не может делегировать трёх судей в вышеназванный совет по судебной этике. Саботаж на лицо.
Или не понимают всей важности момента, или “Пам’ятай чужинець...”, типа “мы сами у себя тут разберемся” )
Эх, где тот железный Джо Байден, который мог жестко назначать и увольнять украинских прокуроров!
Камала не та.
Но Зелененко шото пытается сделать, сучИт ножкамЕ )
Ему бы толкового вице-премьера США, как в свое время был Джо. Или спецпредставителя по Украине каким был Волкер. Ну или на крайний случай посла США в Украине, а не временно исполняющего обязанности.
Увы, некому заняться.
Без подписи
Как говорится - устами младенца глаголет Истина.
Вот такие стишата в Сети:
Зеля - лох, наелся блох
Сел на лавочку... и сдох. ))))
Это не полиция, а скорая.
)))))))))))))))))))
не важно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks