| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Anders , не принимайте всё буквально, читайте между строк, улибайтесь...а то он некоторые уже клеветой начали брызгать...не будем тыкать пока пальцем...всему своё время![]()
та мы подождём... мы не торопимся...
это на тему "всему своё время"
Лідер антивакцинаторів у Ізраїлі помер від коронавірусу14/09/2021 13:11
ХАЙ ШУЛІАН, ФОТО З ЙОГО ФБ
У понеділок, 13 вересня, в лікарні “Вольфсон” у місті Холон помер один з ідеологів ізраїльських антивакцинаторів Хай Шауліан. Причиною його смерті стали ускладнення, спричинені коронавірусною хворобою.
Як пише ізраїльське видання “Вести”, Шауліан регулярно публікував у соцмережах заклики до відмови від щеплень, а вакцини називав небезпечними для життя. Крім того, він стверджував, що епідемія коронавірусу – не більше ніж вигадка.
Заразившись коронавірусом, Шауліан потрапив до лікарні і провів там близько тижня. Перебіг хвороби у нього був важким, і через короткий час почали відмовляти життєво важливі системи організму.
11 вересня, коли стан Хая Шауліана різко погіршився, він розмістив у Facebook пост зі своєю фотографією з лікарняної палати. Під фото, де крупним планом зображено його обличчя з кисневими трубками, Хай описав те, що відбувається з ним.
“Я в критичному стані, не можу розмовляти і відповідати іншим людям. Мені не вистачає кисню. Нестача кисню – це жахлива річ”, – написав він.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
[делетед]
а блин, апаздал
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Это показатель алкоголизма, а не здоровья. Столько спиртного и без ихтиандра, а в пляс.
.. морда красная от винища, а не от водки ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Точно, это очень похоже автокатастрофу. Ну или на чтото еще. Давате подумаем на что? ...хотя вы ж уже сказали... да, тогда и не надо )))Шауліан потрапив до лікарні і провів там близько тижня. Перебіг хвороби у нього був важким, і через короткий час почали відмовляти життєво важливі системи організму.
11 вересня, коли стан Хая Шауліана різко погіршився, він розмістив у Facebook пост зі своєю фотографією з лікарняної палати. Під фото, де крупним планом зображено його обличчя з кисневими трубками, Хай описав те, що відбувається з ним.
“Я в критичному стані, не можу розмовляти і відповідати іншим людям. Мені не вистачає кисню. Нестача кисню – це жахлива річ”, – написав він.
ЗЫ Лучше быть умным и здоровым чем глупым и мертвым (почти (С))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks