Кстати,а ХДЕ Ярош??? И прочая пизд**та???
Почему они не идут впереди народа с факелом,шоб освещать путь нашой велыкои дэржавы???
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кстати,а ХДЕ Ярош??? И прочая пизд**та???
Почему они не идут впереди народа с факелом,шоб освещать путь нашой велыкои дэржавы???
Уррррраааааааааааааааа!!!!!!!!!
Переходим на латиницу!!!!!!!!!!!
https://www.radiosvoboda.org/a/news-.../31455662.html
На форуме давно обсуждали) Нас услышали!
Самое время переходить!
«Я за. Я вважаю, що це буде одна з фундаментальних речей, що нам треба позбавитися кирилиці і перейти на латиницю. Те, що стосується мови, ви знаєте мою позицію. Я за дві мови в нашій країні. Англійська мова має бути обов’язкова. Тому що, якщо ми кажемо про цивілізований світ, то англійська мова – це мова цивілізованого спілкування. І ми маємо розуміти, що англійську мову мають знати всі. Хто вже літні, складно, то це одна справа, а, починаючи з дитячого садочка, у школах це має бути», – сказав Олексій Данілов.
Jawohl!
Hauptmann Roman Schuchewytsch!
Kyrill und Method waren schmutzige slawische Schweine.
Востаннє редагував 1960: 12.09.2021 о 11:22
Так он же сказал -- кто старенький,
тем уже все равно не нужно)
Ну в самом деле, чего вы так пугаетесь?
к лику святых причислят Владимира Александровича за латиницунадеюсь еще при нашей жизни дождемся
Не, если с головой к делу подходить, то вполне себе интересный процесс искусственной трансформации языка.
Занимает он конечно до 50 лет, но сам процесс будет увлекательным путешествием.
Ну Франко писал латиницей. И че?
ЗЫ хотя вбросил конечно Данилюк классно...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
С таким президентом проблем у украинцев будет еще больше, - спикер Госдумы Володин о заявлении Зеленского о возможности полномасштабной войны РФ и Украины
А порошки предупреждали! Вообще, прикольно: снова в унисон.![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
По Україні побудують 100 стадіонів, 2 000 "активних" парків, і 10 000 спортмайданчиків — Зеленський
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Хто небудь закриє цей фонтан ім. Манілова?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
если бы вы его не транслировалихотя да, пусть
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks