| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А что у нас народ решает, Ведьма? Почти ничего. Кого не выберет - представитель олигарха. Смысл выбирать?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Душ, ну що ви у це ВВП вчипилися?
Яке ВВП було в срсрє?
А люди були бідні.
Бєларусь тримається тільки на грошах рашики.
От знову 1 млрд попросили.
Завтра рашка припине давати і все, всі підприємства просто закриються.
Більшість експорту - в рашку.
Завтра припине купляти і все, все закриється.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма, но что ты врешь? Какая можливость? Кого выбирать? Того кто владеет миллиардами и пиарит ими своих людей во власть? Выбора при подобной системе никакого нет. Без бабла о тебе хорошем никто не узнает - нет пиара.Выбирать то народ выбирает, но из кого? Из тех кого решит выдвинуть во власть олигарх. Странная демократия....не правда ли. Кстати, в той же России партий хватает, но у них мало бабла, поэтому на выборах они в пролете.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Востаннє редагував Strannik-57: 06.09.2021 о 19:11
Душ, ви відрізняєте можливість обирати від неможливості?
У нас є можливість, у них нема.
Кого, це інша справа. Йдіть у кандидати, боріться за голоса. Чи підтримуєте самі і агітуйте за людей не від олігархів. Аналізуйте дії обраних. Ніхто вам не гарантує ідеал. Але є така можливість.
В раші навіть оті куці партії чи об'єднання вже відсекли. Наприймали законів, які в правах людей обмежують. Залишилися кишенькові партії типа лдпр.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks