Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я привился(лась)

Голосували
235. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • AstraZeneca (любая разновидность)

12 5,11%
  • CoronaVac

53 22,55%
  • Pfizer

64 27,23%
  • Moderna

33 14,04%
  • Sputnik V (меня заставили!)

1 0,43%
  • Собираюсь вакцинироваться в ближайшее время

20 8,51%
  • Не привьюсь никогда! (но если хорошо попросите, я подумаю...)

21 8,94%
  • Не буду прививаться ни за что!

32 13,62%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 203 з 1243 ПершаПерша ... 1031531931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132533037031203 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24851, показано з 4 041 по 4 060.

Тема: Новый китайский вирус

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Лонг, вы привились от ковида?
    А нахрен??!
    Я вибачте навіть незнаю де саме можна ту прививку отримати))
    В мене температура якщо і буває, то лише по цілком об'єктивним причинам)) А будь яку об'єктивну причину можна вислідити... і відповідно вирішити тим чи іншим способом. Яж мисливець)) неслід забувати про це.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Лонг, відсічіть собі пальця і чекайте коли він відросте.
    Це ж самий дієвий спосіб доказати всім ваше переконання.
    Від хворої і не чекав нічого розумного...

Дописів
    8 158

Типово

...
    Якщо вже Україна і рухаєтьсяв бік розвинених країн то хочу нагадати вам про таку особливість як толерантне ставлення до людей з відмінністю мислення)) Саме це дозволяє цим країнам так легко вирішувати всі без винятку політичні питання. Тож якщо ви не хочете опинитися в жопі то дотримуйтесь правил спілкування))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 528

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    А нахрен??!
    Я вибачте навіть незнаю де саме можна ту прививку отримати))
    В мене температура якщо і буває, то лише по цілком об'єктивним причинам)) А будь яку об'єктивну причину можна вислідити... і відповідно вирішити тим чи іншим способом. Яж мисливець)) неслід забувати про це.
    Понятно.
    Как и ваша миссия в данной теме).
    Спасибо за ответ).

Дописів
    84 386

Типово

відмінність мислення полягає у спробах якось зганьбити опонента? так я тебе розчарую: таких альтернативнообдарованих тут вистачає, й, судячи з того що репресують одного лише мішантія індонезійського, решта почувається себе прекрасно.

а я давно чекала коли у лонжика стадія мімімі няняня перейде до агресивної. чиряк дозрів
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Якщо вже Україна і рухаєтьсяв бік розвинених країн то хочу нагадати вам про таку особливість як толерантне ставлення до людей з відмінністю мислення)) Саме це дозволяє цим країнам так легко вирішувати всі без винятку політичні питання. Тож якщо ви не хочете опинитися в жопі то дотримуйтесь правил спілкування))
    Тобто, коли ви маєте альтернативну точку зору, а я вам пропоную в реальності мати її підтвердження, ви мене хворою називаєте, незважаючи на переконання в поважанні к іншому мисленню?
    Прикольно..
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    відмінність мислення полягає у спробах якось зганьбити опонента? так я тебе розчарую: таких альтернативнообдарованих тут вистачає, й, судячи з того що репресують одного лише мішантія індонезійського, решта почувається себе прекрасно.

а я давно чекала коли у лонжика стадія мімімі няняня перейде до агресивної. чиряк дозрів
    Людина має психичну хворобу, а інші на її фоні хочуть виглядати розумними.
    Мабудь розумні...

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

Як і я))
    Мафа яж вже відслідкував тебе)) знаю що як особа якаб могла мене чимось зцікавити ти вибач повне "лайно"...
    Навіть Фохсі змогла обіграти обставини при останньому спалаху температури досить пристойним чином, що лише підтвердило що я не помилявся в її якостях.

Почетный форумчанин
    Леди года 2011
    Автоледи года 2012
    Звідки Ви
    Виннипег
    Дописів
    17 401

Типово

Джастин наш Трюдо - последний диктатор Северной Америки!

Сегодня наше федеральное правительство сказало (устами министра транспорта), что до конца этого года все федеральные госслужащие и работники отраслей, регулируемых федеральным правительством (авиа, железная дорога и т.д.) должны быть привиты до конца октября этого года в "обязаловке".

- Это будет обязательным требованием для тех, кто хочет работать в качестве федрального госслужащего Канады. Разумеется, будут люди, которые по медицинским причинам не могут быть вакцинированы, и мы с ними будем работать отдаельно, чтобы обеспечить альтернативные методы (тестирование) - сказал министр.

Мне в целом глубоко пох, но решила принести сюда, в копилочку борцам против попрания прав и свобод. Вот, видите? Ой что делается в мире, батюшки святы, все пропало, это доказывает злой умысел (подставить любимую конспиративную теорию), ай ай ай и т.д.
    Надеюсь на новый виток и уход от темы геморроя, кароч )

источник https://www.cbc.ca/news/politics/fed...ions-1.6140131

Дописів
    84 386

Типово

беззубе цось довго просило у мене то грошей то консерв, і зрештою знайшло що сказати ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    8 158

Типово

Тобто, коли ви маєте альтернативну точку зору, а я вам пропоную в реальності мати її підтвердження, ви мене хворою називаєте, незважаючи на переконання в поважанні к іншому мисленню?
    Прикольно..
    Я просто був основним гравцем на мало відомому вам напрямку RT на русском...
    А тому поперше чудово вивчив особливості мислення наших "патріотів" так званих, як і те що їм шварцу вистачає лише на одне коротке рішення після якого залишається лише капітуляція.
    Подруге я спланував і реалізував досить складну схему завдякі якій будь які зусилля ворога навіть прихованого весь час будуть приводити його в ту саму сраку. І доречі планував я це не в надії на швидку перемогу а на тисячу років... тож ваші зусилля звинуватити мене в розумовій неповноцінності говорять мені лише про ваше прагнення повернутись до солодкого Мацковского ярма.

Дописів
    36 945

Типово

Людина була "спроектована" якщо це можна так назвати як само відновлююча структура, і в цому світі просто неіснує організму з яким не змоглаби справитись людина)) А от вже те як це буде сприйматися сторонніми особами то неважливо від слова "зовсім". Яка різниця якщо я позбавився від цього, і маю певний досвід вирішення такого питання??!
    Сколько вам лет?
    Интерес чисто академический в разрезе вашего «позбавився»

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Сколько вам лет?
    Интерес чисто академический в разрезе вашего «позбавився»
    47))
    ... 247 якщо бути об'єктивним, але ви незрозумієте)) тож куди пристойніше звучить просто 47))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Нусь, а що робити державі, якщо вона втрачає громадян і гроші?
    Я думаю, будь який хазяін схоче якось вирішити цю проблему.

Дописів
    54 738

Типово

ну, наконец то
    ой, как я смеялась, как смеялась
    ай ай ай, как хохотала

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я просто був основним гравцем на мало відомому вам напрямку RT на русском...
    А тому поперше чудово вивчив особливості мислення наших "патріотів" так званих, як і те що їм шварцу вистачає лише на одне коротке рішення після якого залишається лише капітуляція.
    Подруге я спланував і реалізував досить складну схему завдякі якій будь які зусилля ворога навіть прихованого весь час будуть приводити його в ту саму сраку. І доречі планував я це не в надії на швидку перемогу а на тисячу років... тож ваші зусилля звинуватити мене в розумовій неповноцінності говорять мені лише про ваше прагнення повернутись до солодкого Мацковского ярма.
    Ви мене назвали хворою і обвинуватили, що це саме я звинувачуюю вас в розумівій неповноцінності.
    Я не вірю, що в вас є хоч якісь задатки аналітичного мислення, якщо ви не можете пару логічних кроків зробити.

Дописів
    8 158

Типово

Нусь, а що робити державі, якщо вона втрачає громадян і гроші?
    Я думаю, будь який хазяін схоче якось вирішити цю проблему.
    Проблему вирішили на багато століть...
    Проблеми які залишилися вам поточні, отож і вирішуйте поточні питання які для вас актуальні.

Дописів
    8 158

Типово

Ви мене назвали хворою і обвинуватили, що це саме я звинувачуюю вас в розумівій неповноцінності.
    Я не вірю, що в вас є хоч якісь задатки аналітичного мислення, якщо ви не можете пару логічних кроків зробити.
    Я і зробив те що мав зробити...
    Маючи відповідний ресурс. Що ви могли зробити зі своїми уявленнями на кілька десятків років??!

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    36 945

Типово

47))
    ... 247 якщо бути об'єктивним, але ви незрозумієте)) тож куди пристойніше звучить просто 47))
    Хорошо, давайте по-простому, 47.
    Это солидный возраст, спасибо

Сторінка 203 з 1243 ПершаПерша ... 1031531931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132533037031203 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті