Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1000 з 1455 ПершаПерша ... 5009009509909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010501100 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 29081, показано з 19 981 по 20 000.

Тема: Женщины спрашивают - мужчины отвечают. Мужчины спрашивают - женщины отвечают. Том 15

Дописів
    67 940

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Пояснив доречі останній чому саме нам небути разом))
    Вона азіатка я європеєць, традиції різняться радикально... тож нам нічого шукати разом. Думаю вона недуже і засмутилась))
    А от що до вашого прикладу то є питаннячко)) дівчина громадянство України має чи Росії. Якщо Росії то правильно послав, якщо України то сумнівний типчег...
    Ну конечно Украины)))

Впрочем было да прошло))))

Но бдить о ноже нужно всегда... и о сумнивных типчиках))))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а на изобилие обуви у супруги кито бурчит
    .. так это ж не о деньгах .... а о жизненном пространстве ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від INTER72 Переглянути допис
    Гараж -весчь полезная.Низа што.
    ..как же мужику без гаража? .. это разрыв шаблонов какой-то ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    2 030

Типово

Страница тыщщная. К йебеням логнговскую искривленную реальность. Плохих мужиков с ножами для спины любимой тоже нах. Это все сон разума.
    тыщщных страниц еще не было в этой теме. Давайте не будем пачкать ее миазмами отношений кретина и йебанашечки. (без имен, чисто аллегория, в натуре)

Дописів
    2 030

Типово

Если чё, речь о гипотетическом кретине, воспринимающему отношения с бабой как вечный бой.
    И о гипотетической йебанашке, с полным отсутствием чувства самосохранения и инстинкта материнства. выходящего замуж за критического идиота и паталогического морального урода.
    Да будет им по желанию обоюдному.

Дописів
    8 158

Типово

Стикнувся з незвичайною особливістю яку раніше за собою непомічав...
    Заледве температура сягнула 30 градусів, як я почав помічати що "засипаю" просто таки. Відчуття досить незвичне, м'язи немов відмовляють, стало складніше втримувати рівновагу (незабуваємо що я стою фактично на одній нозі), вчора після душа навіть впав! Знімаючи розбризкувач. Але... але сьогодні згадав що накопилося повно роботи по дому, поки робив все це пропотів і все повернулося до звичного стану, навіть жару перестав помічати. Хто може пояснити в чому суть??!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. давление нужно измерить .. чо тут объяснять ...

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Заледве температура сягнула 30 градусів, як я почав помічати що "засипаю" просто таки. Відчуття досить незвичне, м'язи немов відмовляють, стало складніше втримувати рівновагу (незабуваємо що я стою фактично на одній нозі), вчора після душа навіть впав! Знімаючи розбризкувач. Але... але сьогодні згадав що накопилося повно роботи по дому, поки робив все це пропотів і все повернулося до звичного стану, навіть жару перестав помічати. Хто може пояснити в чому суть??!
    В паспорт давно смотрел?
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    В паспорт давно смотрел?
    47 років
    Хіба це проблема??!
    Особисто мені ситуація нагадує саме період коли я пішки в Дніпро пішов, тоді теж спочатку був дивовижний упадок сил. Іноді навіть доводилось зупинятися поки йшов по вулиці, ноги небуло сил переставити. Але я в результаті подумав-подумав і просто пішов не зупиняючись аж поки наступного ранку не подзвонив в батькові двері.
    В мене було досить насичене дитинство)) я і на городі працював, і коров пас, тож налякати мене чимось накшталт жари невийде. Просто шоб так це вперше...
    Востаннє редагував Long: 25.06.2021 о 14:03

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. давление нужно измерить .. чо тут объяснять ...
    Тиск ще справа цілком контрольована))
    Я колись просто чекаючи свою чергу до лікаря, почав тихенько "накручувати" свій емоційний стан поки не стало жарко, причому буквально)) А коли зайшов, лікар раптом взяв і перевірив мені тиск чим немало мене здивував, ніколи раніше так небуло просто. І результат який він мені озвучив вразив навіть його як я зрозумів. Пояснювати він мені нестав тож хрен його зна чо там було)) цифри я вже звісно непам'ятаю. 130 на 60 з чимось вроді, який нормальний показник??!

Дописів
    67 940

Типово

Знімаючи розбризкувач.
    Мастурбируете струей??)))))

Кимоша скажет что-то с мелатонином, мафуня - с циркадными ритмами)))))

Я ниче не скажу, у мя и то и другое)))))

И душ))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

47 років
    ...
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    23 285

Типово

Пояснити - фаховий спеціаліст, який має розгорнуту інфу про ваші показники здоров'я, та розуміє зв'язок між ними та погодними умовами.
    Спробувати пояснити - будь-яка людина, якій ви небайдужі.
    ...неважко здогадатись, скільки тут як перших, так і других.
    счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)

Дописів
    83 903

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Мастурбируете струей??)))))

Кимоша скажет что-то с мелатонином, мафуня - с циркадными ритмами)))))

Я ниче не скажу, у мя и то и другое)))))

И душ))))))
    о, я успела наумничать тут про циркадные ритмы?
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь и москвошвея ваша зело изрядно в пятнах мамалыги

Дописів
    67 940

Типово

Дето прочла в другой теме, про цикадные)))))

Дописів
    8 158

Типово

Мафочка)) ти як людина якій я небайдужий поясниш мені в чому суть і на що необхідно звернути увагу??!
    Не дуже розгорнуто адже я як правило все одно буду діяти виходячи із власних можливостей ))
    Тиж вроді на медичному навчалася ))

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    26 920

Типово

Таблетки принимай, дятел
    И будет тебе счастье
    130/60 это блеать пи3дец
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Таблетки принимай, дятел
    И будет тебе счастье
    130/60 это блеать пи3дец
    Чому??!

Дописів
    35 743

Типово

как же хорошо быть дзебилом. Можно просто пердеть в космос и думать, что ты играешь на флейте.

А я купила отдых, а моя дочь сказала, что Украина окулеле, ибо отдых, в курортный сезон в ЮКорее стоит также, но сервис и инфраструктура, мягко говоря получше, короче остров Чеджу-это вам не Кирилловка)))
    Какие же мы убогие(((((

Люди, а вы свои законные 2 га уже узаконили?

Дописів
    30 030

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    как же хорошо быть дзебилом. Можно просто пердеть в космос и думать, что ты играешь на флейте.

А я купила отдых, а моя дочь сказала, что Украина окулеле, ибо отдых, в курортный сезон в ЮКорее стоит также, но сервис и инфраструктура, мягко говоря получше, короче остров Чеджу-это вам не Кирилловка)))
    Какие же мы убогие(((((

Люди, а вы свои законные 2 га уже узаконили?
    Ланель, ты как в том старом анекдоте - издалека зашла. Земля не багАтит , а горбатит - на куй такое счастье, я лучше гараж приватизирую.)))
    Категоричность суждений - признак невежества.

Сторінка 1000 з 1455 ПершаПерша ... 5009009509909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009101010501100 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті