Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Страница тыщщная. К йебеням логнговскую искривленную реальность. Плохих мужиков с ножами для спины любимой тоже нах. Это все сон разума.
тыщщных страниц еще не было в этой теме. Давайте не будем пачкать ее миазмами отношений кретина и йебанашечки. (без имен, чисто аллегория, в натуре)
Если чё, речь о гипотетическом кретине, воспринимающему отношения с бабой как вечный бой.
И о гипотетической йебанашке, с полным отсутствием чувства самосохранения и инстинкта материнства. выходящего замуж за критического идиота и паталогического морального урода.
Да будет им по желанию обоюдному.
Стикнувся з незвичайною особливістю яку раніше за собою непомічав...
Заледве температура сягнула 30 градусів, як я почав помічати що "засипаю" просто таки. Відчуття досить незвичне, м'язи немов відмовляють, стало складніше втримувати рівновагу (незабуваємо що я стою фактично на одній нозі), вчора після душа навіть впав! Знімаючи розбризкувач. Але... але сьогодні згадав що накопилося повно роботи по дому, поки робив все це пропотів і все повернулося до звичного стану, навіть жару перестав помічати. Хто може пояснити в чому суть??!
.. давление нужно измерить .. чо тут объяснять ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
47 років
Хіба це проблема??!
Особисто мені ситуація нагадує саме період коли я пішки в Дніпро пішов, тоді теж спочатку був дивовижний упадок сил. Іноді навіть доводилось зупинятися поки йшов по вулиці, ноги небуло сил переставити. Але я в результаті подумав-подумав і просто пішов не зупиняючись аж поки наступного ранку не подзвонив в батькові двері.
В мене було досить насичене дитинство)) я і на городі працював, і коров пас, тож налякати мене чимось накшталт жари невийде. Просто шоб так це вперше...
Востаннє редагував Long: 25.06.2021 о 14:03
Тиск ще справа цілком контрольована))
Я колись просто чекаючи свою чергу до лікаря, почав тихенько "накручувати" свій емоційний стан поки не стало жарко, причому буквально)) А коли зайшов, лікар раптом взяв і перевірив мені тиск чим немало мене здивував, ніколи раніше так небуло просто. І результат який він мені озвучив вразив навіть його як я зрозумів. Пояснювати він мені нестав тож хрен його зна чо там було)) цифри я вже звісно непам'ятаю. 130 на 60 з чимось вроді, який нормальний показник??!
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Таблетки принимай, дятел
И будет тебе счастье
130/60 это блеать пи3дец
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
как же хорошо быть дзебилом. Можно просто пердеть в космос и думать, что ты играешь на флейте.
А я купила отдых, а моя дочь сказала, что Украина окулеле, ибо отдых, в курортный сезон в ЮКорее стоит также, но сервис и инфраструктура, мягко говоря получше, короче остров Чеджу-это вам не Кирилловка)))
Какие же мы убогие(((((
Люди, а вы свои законные 2 га уже узаконили?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks