| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ніхто за тебе не буде створювати твій рівень життя. Сидиш рівно, не рипаєшся за тебе створюють економіку для них, а не для тебе. Так і населення поки не буде підтримувати необхідні тренди на виборах буде тільки гірше.
Сьогодні такий собі симбіоз між олігархатом і більшості, вибирають те, що олігархічний телевізор нашептав на вушко, а потім дивуються, що ця влада вибрана на догоду олігархам.
Сьогодні, замість протестів і реального протистояння владі - розборки на псевдоідеологічній основі.
Не буде миру в Лугандоні, поки ти за нього не почнеш воювати і відвойовувати.
Какой пункт Минских из 13 выполнила Украина? Где законы....хоть один? Где изменения в Конституцию? Где переговоры с ЛНР_ДНР (предусмотрены с Минскими)? Где прекращение огня с нашей стороны? И я говорю не про Рашу, а про нас....Почему мы ничего что подписали не выполняем? Про Рашу отдельный разговор...
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Які підстави в односторонньому виконання Мінських угод? Вже десятки раз Україна зупиняла вогонь, а Росія в особі своїх найманців порушувала. Верховна Рада продовжила дії законів спрямованих на виконання Мінських угод.
Як можна щось виконувати одноосібно угоду підписано двома сторонами?
Ти нас за дурнів маєш чи ти розуму не сповна.
Ще раз. Рашка не посередник, рашка "сторона конфлікту" і саме вона має виконати відведення військ, припинення обстрілів, обмін...
Україна прийняла Закон про особливий статус.
Вже хрєн його знає скільки припиняєла вогонь і відводила техніку.
І що?
Рашка не виконує нічого.
Ніде нема про перемовини з Лугандонію.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks