Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1536 з 2532 ПершаПерша ... 536103614361486152615271528152915301531153215331534153515361537153815391540154115421543154415451546158616362036 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 30 701 по 30 720.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я так понимаю после передачи голоса от пинчука фиале там останутся одни железняки с продажными рудыками да ловцы казявок юрчишины)))
    Ты как в воду смотрел:

Сергій Притула
    6 ч.
    2 роки тому, 8 червня 2019 року, я оголосив про приєднання до команди «Голосу» перед минулими парламентськими виборами.
    Це було свідоме та зважене рішення. Мені подобалась команда людей, яка зібралась під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об’єднались ці люди, та мета, яку ми спільно перед собою поставили.
    Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії «Голос».
    Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення.
    Я до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців. Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд «Голосу» у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні «верхи» не чують «низів», і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд «Голосу» по всій Україні.
    Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва.
    А нам, друзі, своє робить!
    Тим, хто і далі горить бажанням робити щось хороше для Держави і своїх громад, а не для невеликої купки людей з партійною печаткою в руках, я маю що запропонувати.
    Депутатам місцевих рад бажаю сумлінно допрацювати свою каденцію у своїх містах та ОТГ. Люди Вас обрали не стільки через вашу партійну приналежність, а тому, що Ви маєте відповідну репутацію та авторитет у своїх громадах! Тож, відпрацюйте цей кредит довіри і заручіться підтримкою людей на наступні вибори.
    Усім, хто віддавав свої голоси за «Голос» на парламентських та місцевих виборах – щира подяка! Це був правильний вибір. Так, дійсно, перевірку владою пройшли не усі. Подібні «трафунки» мали місце у історії будь-якої партії.
    Але у випадку, коли хтось із депутатів, з часом, забуває про передвиборчі обіцянки і починає голосувати у розріз із бажанням своїх виборців, то саме тут і повинна проявитись позиція керівництва партії: очистити партійні ряди, розпочати процедуру застосування імперативного мандату, публічно засудити дії депутата тощо.
    Але відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на «зашкварні» голосування своїх депутатів на будь-якому рівні, означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки.
    Ба більше, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із «Голосу».
    А це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими «функціонерами» мені не по дорозі.
    І, надалі, супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше.
    Про свої наступні плани у політичній царині я, в обов’язковому порядку, повідомлю на своїх офіційних ресурсах!
    Дякую за увагу і за підтримку!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Юрий Бирюков
    5 ч.
    Притула вышел из партии Голос. Написал там кучу каких-то буковок, но в целом - все и так понятно.
    А перед из ВР ушел Вакарчук. Там особых объяснений не было, но в целом - все и так понятно.
    Главной целью тех, кто придумал проект под названием "партия Голос" было оттянуть голоса ЕС на парламентских выборах 2019 года. А это не про партию, это про цель разовой задачи. Именно поэтому партия больше не представляет интереса для "теневых владельцев".
    Мавр сделал свое дело, мавр может уходить.
    P.S. И нет, это не претензия к Притуле или Вакарчуку. Как и не к Костенко или Шараскину. Они не кукловоды.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..а кто у них в Голосе будут петь?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Так можно и 10 млрд. пообещать....Проверить никто не сможет....
    Главное через бюджет провести, а так да, кто там те деревья будет считать))

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Главное через бюджет провести, а так да, кто там те деревья будет считать))
    Бильшисть есть в ВР. Проблем "провести через бюджет" не будет.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    3. Нащо тут же кидатися на захист 43-річного нелошка?
    А зачем грудью или обеими непрерывно стоять на защите 55 летнего вполне успешного бизнесмена, к тому же олигарха, которого у власти не захотело видеть большинство населения ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Чтя идея не дать украинцам, в Крыму оставшимся, ни капли украинской воды
    Кацапьё вшивое, в Крыму украинцев (особенно проУКРАИНСКИХ) осталось с гулькин нос! Весь Крым забит коренными кацапами из паРаши и, что самое важное, КАЦАПСКОЙ АРМИЕЙ!!! Только такие твари, как ты, могут требовать снабжать чем-либо АРМИЮ ОККУПАНТА!!!
    Было только стандартное "я остановлю войну".
    Интересно, когда твою варежку уже порвёт нахрен от регулярного вранья?
    те, у которых по два паспорта, а там таких явно больше трех четвертей
    Что за бред?
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    сука, возары и ДНРихи, оставьте украинцам хоть что то светлое, не лапайте все подряд своими пропагандонистыми лапами
    Не тебе, твари продажной, нам указывать! Так, как ты за эти семь лет ПРОДАЛ и идеалы Майдана, и саму Украину, нам никогда не суметь!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

На дурке опять ворота прохудились.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 373

Типово

Та через забор же.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

А зачем грудью или обеими непрерывно стоять на защите 55 летнего вполне успешного бизнесмена, к тому же олигарха, которого у власти не захотело видеть большинство населения ?
    Може, занадто великі? Особливо, в порівнянні з головою...
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Мразь, вона мраз'ю і залишиться...
    А с какого перепугу Притула вдруг мразью стал? Он должен был остаться в "Голосе", не смотря на СМЕНУ направленности партии, программы, ценностей и пр.? Вот ТОГДА он точно мразью стал бы.
    Ці та інші неймовірні історії в рубриці "Що хоче Зеленський?".(с)
    К концу его каденции у нас будет ТАКОЕ собрание сказок Зеленского, что полное собрание сочинений Ленина нервно курит. Зато Зешурегу оргазм лет на 100 обеспечен - и то хорошо.
    У тебя в палате теперь сквозняк? Попроси главврача починить их.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Та через забор же.
    Не може бути, огорожа надійна. В іншому справа.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Уже выяснили почему обострение? А то все читать в лом....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Шашлыки...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Немає в сучасній Україні політика його рівня, який так багато зробив для національної України і її майбутнього, цим і заслужив повагу активної меншості.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    26 027

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    я предположил из за анонса на сегодня нового кина Бигуса...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Немає що обговорювати. Статки олігархів зростають, корупція залишається незмінною, оборонне замовлення не виконується, жити стає гірше, перспективи суттєвих реальних змін нульові.

Дописів
    26 027

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Немає що обговорювати. Статки олігархів зростають, корупція залишається незмінною, оборонне замовлення не виконується, жити стає гірше, перспективи суттєвих реальних змін нульові.
    кудои покрышки подвозить?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Шашлыки...
    Голодают?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    я предположил из за анонса на сегодня нового кина Бигуса...
    Кіно - це завжди художній вимисел, типа щось, десь, колись, може й було, а не те, що показують. Черговий хайп, про який швидко забувають, як і з попередніми.

Сторінка 1536 з 2532 ПершаПерша ... 536103614361486152615271528152915301531153215331534153515361537153815391540154115421543154415451546158616362036 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті