секрет солнцеликости
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тобто, по темі нічого.
Знову про якісь відходи, які смердять.
Шурік, ну про Ваву і його діяльність в темі про Ваву можно?
Ви весь час ховаєтесь за цифрою 73, але ж розказуєте, що він робить таке, що вам подобається. Так чого б не розвинути цю тему? Чого б не переконувати (як ви любити розказувати, що хтось вас має в чомусь переконувати) інших на прикладі його досягнень.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма, тут и вас хватает дерьмо теме лить, а больше вы все равно ни фига не воспринимаете.... ты выбрала то дерьмо, вот и жри его....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ні, нічого в тебе не вийде. Ти сам є тим лайном, але чомусь вирішив спихнути на нас. Тебе ж посилають далеко, далеко, от тобі здається, що це є нормою.
Ти недалеко відбіг від збочених,. що від них, що від тебе ніяких ніяких зрушень не буде, був безпорадним, для приколу вирішив погратися якби у розумним. Кого ти збираєшся надурити, ти та ж сама збочена потвора, як і вся ця більшість.
Убожество продажное, я гнилью не была и никогда не буду - не в кого! А вот ты дерьмо. Долгое время я думала, что ты им СТАЛ, но недавно поняла, что ты им БЫЛ. Всегда. Просто какое-то время тебе удавалось маскироваться. Но рано или поздно дерьмо всё равно начинает вонять. Вот ты и воняешь. Да так, что уже никакие противогазы не спасают.![]()
Рассказывать о достижениях преза - это ЛИТЬ ДЕРЬМО.Это всё, что нужно было знать о клоуне и его фанатиках.
А главное - я впервые и жизни СОГЛАСНА с Гэ!
"Сказочный долбо...б"(с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks