Дебил.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дебил.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Не.
Надо будет нарушить традицию и пойти за Зеленского проголосовать таки.
Если базарные черноротики, всех поливающие, недовольны - значит правильный президент !!
Востаннє редагував SergOv: 04.05.2021 о 10:32
Кстати да, а то эта голодная молодежь может не успеть подраздеть всех олигархов, за оставшееся время))) а второй срок откроет хорошие возможности и притупит страхи
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ватикан не против встречи Зе с Путиным в Ватикане...Но состоится ли эта встреча и о чем они будут говорить? О мире на Донбасе?
Поговорить то можно, как например с Макроном последний раз....без результата. Лично я не верю в то, что данная встреча может состояться. Результатом переговоров лидеров стран должен стать итоговый документ наполненный конкретикой. Какая конкретика может быть в итоговом документе? План урегулирования ситуации на Донбасе? Для этого есть Минские соглашения. Развитие российско-украинских отношений? Так идет война и говорить о таком развитии не приходится. Для чего Зе дал команду готовиться к переговорам с Путиным в ...Ватикане, понимая что вероятность переговоров мизерна? Ответ очевиден...показать свою готовность к переговорам избирателям не наполняя эту готовность конкретикой, как с Макроном. Вряд ли на такой шаг согласится тот же Путин, а значит вероятность переговорного процесса Зе-Путин очень низка.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Чисто интересно, сколько украинцев "уложили" (с) за время Порошенко ...
Гнида!![]()
Ярослав Грицак, як завжди, із узагальнюючим поглядом на справи наші мирські. І, як на мене, з дещо незрозумілим відтінком оптимізму.
https://nv.ua/ukr/opinion/zelenskiy-...tm_source=site
" Виборча дільниця була у спальному районі, далеко від університету та інших інституцій, де скупчується інтелігенція і середній клас, і, припускаю, ми і наші студенти були тою єдиною меншістю, котра голосувала за Порошенка. Ми голосували зі страху, бо боялися, що Зеленський із його некомпетентністю становить загрозу для України.
Два роки потому можемо визнати, що й ми, і наші опоненти помилялися. Ані їхні надії, ані наші страхи не справдилися. Війна продовжується і за Зеленського, а українські державні інституції витримали перевірку на популіста-президента. Зеленський зараз грає роль Порошенка, і я не здивуюся, коли на наступних виборах моя рідна Галичина, пам’ятаючи про його рішення закрити канали Віктора Медведчука та заяви про вступ до НАТО, голосуватиме за нього."
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks