| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ага. Яка чудова совкова благодать. Хіба проблема в мені, що я типу не особо бажаю воювати з рашей? А це що? Це все ті ж ідеологічні розборки з тими, хто якби у колишньому совку, де знаходиться сьогоднішня рашка. Рашка окупант особливо не піклується про нас, всі ми вороги,як показав Лугандон. Навіть окупація всієї України не вирішує проблем рашки, яка не здатна до сучасного розвитку.
Ніхто не хоче воювати, але треба робити дії, що б запобігти поразці. Виконувати військові замовлення, реформувати армію і економіку відповідним чином, працювати із західними партнерами. Є критерії і ЄС, і НАТО, але в нас на першому місці дерибан.
Прикольно.
Обсуждение "что делать" привести не может ни к чему, ибо а что ты с этим можешь сделать, кроме, как уже тебе посоветовали, добровольцем записаться.
Не, ну можешь еще обвязаться взрывчаткой и постараться поближе подползти к главному штабу.
А вот обсуждение причин несколько интереснее было бы, но это, как я понимаю, никому не нужно.
Нахрен ты им нужен в качестве раба, как и в качестве удобрения.
Единственное, что они хотят - это устранить основную причину, мешающую начать отбивать вложенную кучу бабла.
Северный поток - 2 - ключевое слово.
Rule, Britannia! rule the waves:
Britons never will be slaves.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А вот мне еще интересно, какова судьба трех миллиардов "долга Януковича" ?
Не буде збочене добровольцем, бо в совку гнали людей на смерть, як скотину. Збочене шарахається від свободи і все що з цим пов'язане, я чорт від ладану.
Пропускна можливість газопроводів забезпечувала всі заявки. Новий потік політичний, пов'язаний не тільки з Україною.
Нахрен ты им нужен в качестве раба, как и в качестве удобрения.
Единственное, что они хотят - это устранить основную причину, мешающую начать отбивать вложенную кучу бабла.
Северный поток - 2 - ключевое слово.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
...хз, я не понимаю этого нарратива, как сейчас модно говорить ... Пуйло ли пуйло? - Да! ... Враждебен ли он Украине? - Да! ... Чо с этим будем делать? ... Mmmmm .... I do ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks