объяснимо. 31.03.2021 Украина вышла из туристического соглашения с Россией (с марта 2014 года это соглашение продолжало действовать, так что не удивительно).
приходится на местной сцене отчебучивать.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
объяснимо. 31.03.2021 Украина вышла из туристического соглашения с Россией (с марта 2014 года это соглашение продолжало действовать, так что не удивительно).
приходится на местной сцене отчебучивать.
двоякое чувство...вроде и хорошо и правильно, но с другой стороны хотел телек к лету поменять - если контрабас прижучат прийдется росиянский в комфях покупать задорого.
По данным Гостаможслужбы, на сегодняшний день в территориальных органах отстранены:
- на Одесской таможне - 22 работника;
- на Закарпатской - 23 работника;
- на Киевской - 8 работников;
- на Волынской - 23 работника;
- на Галицкой - 46 работников;
- на Буковинской - 3 работника.Источник: https://censor.net/ru/n3257429
Глядя печально на это дрочилово зелёное на меня у меня возник вопрос к страдающим - пацаны - может модеру напишите? Мол так и так - сил наших более нет - переименуй благаем топик и вот тогда мы уже без опасения за флуд и переход на личности будем взаимно освежаться...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
может за два, но скорее за 30
понимаю...нужно немного продержаться, скоро подтянется Виктория, и двуединство Виктории Ивановны сорвет оковы паники.Катарсис досягаєтьсяспецифічною вербалізацією почуттів. З одного боку, сакральні текстисеміотично визначають емоційне ставлення Вищих сил до людей якмилосердне й любовне, а з іншого – декларують емоційні формиреагування людей на Божественних істот: Жалію про всі ці гріхи свої, істою винним перед Тобою, Богом моїм… І в усьому каюся перед Тобою, і зослізьми смиренно благаю Тебе: змилуйся надо мною, і всі гріхи мої простиМилосердям Своїм, і розріши від усіх них, бо Ти Добрий і Чоловіколюбний![1, 71]. У даному уривку з короткої Сповіді гріхів через предикативербалізується комплекс емоційних почувань, регламентованих для чинуСповіді: жалію, стою винним, каюся, смиренно благаю. Нанеусвідомлюваному рівні вони формують відповідне емоційне тло, в якомудомінуючою емоцією є страх.
судя по тому что вам приходится работать без выходных - проголосовали правильно))
Мда ...оптимистичен я был по 1234.. очень... Ок.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
І куди котимося? І як це виглядає на глобальному рівні, коли йде зміна технологічного укладу. І ти вже за всіх розписався, знаєш геть всіх можливості?
І в тебе, і в держави хіба немає проблем? А може, що такі, як ти і тією основною проблемою, яка бовтається від виборів до виборів.
Я наивный человек - верю всветлое будущеев то, что им можно вложить хоть грамм мозгов в их тупые бОшки.
Чья б корова мычала! А что ВАША политсила может предложить? Видосики? Так они только вашему быдло-стаду и интересны. а УМНЫМ и ГРАМОТНЫМ людям что вы можете предложить?
+1000
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks