| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
как скажете)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Кому рекомендовал? Пороху? ))
Аваков это единственная начиная с 2019 сила имеющая реальную власть на улице. И это я и про тех кто защищает власть и тех кто против нее. Вот такой уникум. ))
И вся зеленая шантрапа просто физически срется кирпичами от страха при одной мысли что сорвут этот стоп кран.
Кста - по некоторым мнениям появление и такая защита Моней Татарова связана именно с мааааленькой надеждой зеленых, что последний сможет со своим авторитетов у ментов перехватить реальное управление улицой.
Но пока шото не получается ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Та пох какой рынок в том контексте... развитый или нет на пост совке.... Его нельзя было терять не подготовив замены... А если еще поднять вопрос внутренего рынка? Его зачем рушить? Вся химия в гамазинах из рашки... Хотя на этикетке охфис киев, а сейчас в схему польшу еще взяли.... А удобрения? Все из рашки..... И это зная про наши хим мощности.... Украинского почти нет...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Все це бла-бла.
Раша починаючи з 91 року йшла шляхом відокремлення промисловості. Їй наші підприємства нафіг не потрібні, своїх доста. Свої шахти і підприємства позакривали не рентабельні. Розвивали, як і у нас, тільки те, що несе прибуток. От на прикладі Донбасу, все що було цінне, демонтували і вивезли, те, що не потрібне - вбили. Зараз ввели ембарго на колесну продукцію, не тому що політика, а тому що свого дівати нікуди. А якщо виходити, що всі підприємства вже давно приватні, то бізнес в першу чергу думає не про політику.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks