| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а что Симоненко думает по этому поводу?
посыпится али нет?
Востаннє редагував ashim1990: 20.03.2021 о 12:43
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
ща начнется:”а вы нашего мальчика обижали”. не дали ему успеть недообещанное и недовыполнненое.
Если заходить в этот топик выборочно раз в месяц, то достаточно сложно понять зачем одно и тоже гавно наливается на вентилятор .
Shit or get off the pot!
Ага.
Только мне еще очевидно, что любые продуктивные усилия - они приводят к развитию, в том числе экономики.
Впрочем думать только в пределах видимых собственных мыслей - этого достаточно, чтобы патриотизм публично демонстрировать.
Ага.
И создавать заранее, чтобы было что потом решать.
)))))))))))))))))))))
ЗЫ:
Но я не об этом, а о Вашем, в том числе, отношении к даже гораздо менее вредному по эффективности мероприятию, ежели чего.
До чого це?
Все елементарно:
Теріторія окупована і анексована.
За життя населення на цій теріторії несе відповідальність раша. Най вона вирішує проблеми. Вирішення проблем витягу ресурси, які у раші не безкінечні. А тут ще і санкції допомогають. Все це здорожчує утримання анексованих земель.
Чим важче для ворога це, тім ліпше для нас.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks